DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Şahin Temel ve arkadaşları Pazarcı esnaflarını İFTARDA BİR ARAYA GETİRDİ

Şahin Temel ve arkadaşları Pazarcı esnaflarını  İFTARDA BİR ARAYA GETİRDİ

Şahin Temel ve arkadaşları Pazarcı esnaflarını

İFTARDA BİR ARAYA GETİRDİ

Gölcük’lü Pazarcı esnafları geçtiğimiz Cuma günü Şahin Temel ve arkadaşlarının verdiği iftar yemeğinde buluştu. İftar Yemeği Hisareyn Kapalı Pazar alanında verildi ve iftara yoğun katılım sağlandı.

Katılım oldukça yoğun oldu

Geçtiğimiz Cuma günü gerçekleştirilen Gölcüklü Pazarcıların iftar yemeğine Gölcük Niğdeliler  Başkanı Vekili Cemil Çakmak, Nevşehirliler Dernek Başkan Vekili Şahin Karakoyun, Muhtarlara Yaşar Saral, Sait Turgut, Uğur Küçükyılmaz, Arif Şimşek, Muammer Akçay ile çok sayıda pazarcı esnafı ve aileleri katılım sağladı.

Pazarcı esnafların Şahin Temel ve Arkadaşlarına teşekkür ettiler

Pazarcı esnaflarının Hisareyn Kapalı Pazar alanındaki iftar programı oldukça renkli ve güzel geçti. Pazarcı esnafları Şahin Temel ve arkadaşlarına verdikleri iftar yemeğinden ötürü teşekkür ettiler.İftar yemeğinde davetine katılım sağlayan dostlarına teşekkür eden Şahin Temel ve Arkadaşları, ‘Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Pazarcı esnafları olarak bugün bir arada mübarek iftar vaktinde buluşmaktan mutluluk duyuyoruz. Allah tuttuğunuz oruçları makbul ve kabul eylesin’ dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.