DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Saraylı İlkokulu öğrencileri büyüklerine örnek oldu YARDIM KOLİLERİ KIZILAY’A TESLİM EDİLDİ

Saraylı İlkokulu öğrencileri büyüklerine örnek oldu  YARDIM KOLİLERİ KIZILAY’A TESLİM EDİLDİ

Saraylı İlkokulu öğrencileri büyüklerine örnek oldu

YARDIM KOLİLERİ KIZILAY’A TESLİM EDİLDİ

Saraylı İlkokulu, kampanya kapsamında her sınıf bir koli projesine katkıda bulundu. Minik öğrenciler Kızılay Gölcük Şubesi yetkililerine hazırlanan yardım kolilerini teslim etti.

Kızılay Gölcük Şubesi yetkilileri teşekkürlerini iletti

Saraylı İlkokulu’nun minik öğrencileri kampanya kapsamında her sınıf bir koli projesine destekte ve katkıda bulundu. Geçtiğimiz gün Kızılay Gölcük Şubesi Başkan Yardımcısı Hikmet Özduman ve yetkilileri, Saraylı İlkokulu’na gelerek minik öğrencilerin hazırlamış oldukları Ramazan Ayı yardım kolilerini teslim aldılar. Minik öğrencilerden yardım kolilerini teslim alan Kızılay Gölcük Şubesi Başkan Yardımcısı Hikmet Özduman ve yetkilileri başta Okul Müdürü Songül Bayraktar ve öğrencilere teşekkür ettiler.

Bayraktar, “Öğrencilerimizin katkıları ve bizlerin de yardımlarıyla böyle bir yardım kolileri hazırlandı”

Okul Müdürü Songül Bayraktar konu ile ilgili yaptığı açıklamada şu sözleri dile getirdi: “Öğrencilerimizin katkıları ve bizlerin de yardımlarıyla böyle bir yardım kolileri hazırlandı. Bugün buraya gelerek bizleri mutlu eden Kızılay Gölcük Şubesi Başkan Yardımcısı Hikmet Özduman ve yetkililere çok teşekkür ediyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.