DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Sezer’den Kaymakam Irmak’a hayırlı olsun ziyareti

Sezer’den Kaymakam Irmak’a hayırlı olsun ziyareti

Sezer’den Kaymakam Irmak’a hayırlı olsun ziyareti

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Gölcük Kaymakamlığı görevine geçtiğimiz gün başlayan Mustafa Irmak’ı makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun temennilerini iletti.

Sezer, ‘Yeni göreviniz hayırlı uğurlu olsun’

Başkan Sezer, “Öncelikle ilçemize hoşgeldiniz. Yeni göreviniz hayırlı uğurlu olsun. Size biraz Gölcük’ten bahsedeyim. 31 Mart’taki Yerel seçim yarışı neticesinde halkımızın hemşerilerimizin teveccühü ile seçilmiş bulunuyoruz. Mevcut AK Parti Belediyesi olarak yine ve aynı şekilde kaldığımız yerden devam edeceğiz. Ayrıca bu zamana kadar hizmet edenlere taş taş üstüne koyanlara teşekkür ediyoruz. Bizde inşallah elimizden geldiğince hemşerilerimizin hizmetkarı olmak için çalışacağız. Gölcük’ün özellikle çarşısının canlanabilmesi çekim merkezi olabilmesi ticari kültürel ve sosyal açıdan canlanması için bizim de gayretlerimiz olacak. Bu çerçevede de ve özellikle de bunlar yapılana kadar hemşerilerimizin sıkıntı çektiği konular üzerinde yoğunlaşacağımızı söyleyebilirim. Yine sivil toplum kuruluşlarıyla ve kamu kuruluşlarıyla uyumlu bir şekilde inşallah çalışacağız. Bu 5 yıllık sürecin hem ilçemize hem de memleketimize hayırlı olmasını diliyorum” diyerek duygu ve düşüncelerini iletti.

Irmak, ‘İnşallah daha güzel projelerle yeni bir Gölcük görürüz’

Kaymakam Irmak,  “Öncelikle hayırlı olsun dilekleriniz için teşekkür ederim. İnşallah daha güzel projelerle yeni bir Gölcük görürüz. Bizlerde kamu tarafı olarak her zaman yerel yönetimlerle birlik içerisindeyiz, idaremize kurumlarımıza düşen ne iş birliği varsa bu konuda işbirliğine her zaman açığız. Her ikimize de hayırlı olsun” diyerek konuşmasını bitirdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.