DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Sürpriz Cafe’de Ayşe Denlikol dostlarını iftarda ağırladı

Sürpriz Cafe’de Ayşe Denlikol dostlarını iftarda ağırladı

Sürpriz Cafe’de Ayşe Denlikol dostlarını iftarda ağırladı

Geçtiğimiz aylarda Donanma Merkezi’nde hizmet vermeye başlayan Sürpriz Cafe’nin işletmecisini Ayşe Denlikol 11 Ayın Sultanı Ramazan Ayı münasebetiyle Donanma İş Merkezi esnaflarını ve dostlarını iftarda ağırladı.

İftar programına katılım oldukça yoğun oldu

Huzur ve bereket ayı olan 11 Ayın Sultanı Ramazan Ayı münasebetiyle Donanma İş Merkezi’nde geçtiğimiz aylarda hizmet vermeye başlayan ve kısa sürede büyük  beğeni alan Sürpriz Cafe’nin işletmecisi Ayşe Denlikol, Donanma İş Merkezi Esnaflarını ve dostlarını Sürpriz Cafe’de düzenlediği iftar programında ağırladı. Donanma İş Merkezi’nin iç koridorunda düzenlenen iftar programına katılım oldukça yoğun oldu.

Denlikol, “İftar programımızda bizleri yalnız bırakmayan dostlarımıza çok teşekkür ediyorum”

Düzenlediği iftar programı hakkında düşüncelerini dile getiren Sürpriz Cafe İşletmecisi Ayşe Denlikol, “ Ramazan Ayı huzur, bereket ve paylaşma ayıdır. Bizde eşim Bülent Denlikol ile birlikte hem Donanma  İş Merkezi Esnafları ile kaynaşmak hem de bir arada olmak için böyle bir iftar programı düzenlemeye karar verdik. İftar programımızda bizleri yalnız bırakmayan dostlarımıza çok teşekkür ediyorum. İftar programımıza katılmak isteyipte katılamayan dostlarımıza da teşekkür ederiz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.