DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

TEMA Vakfı Başkan Sezer’i ziyaret etti ÇOCUKLARIMIZIN GELECEĞİ İÇİN BİR OLALIM

TEMA Vakfı Başkan Sezer’i ziyaret etti  ÇOCUKLARIMIZIN GELECEĞİ İÇİN BİR OLALIM

TEMA Vakfı Başkan Sezer’i ziyaret etti

ÇOCUKLARIMIZIN GELECEĞİ İÇİN BİR OLALIM

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’e hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Başkan Sezer’e son olarak TEMA Vakfı Kocaeli ve Gölcük temsilcileri ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerinde bulundular.

Desteklerinden ötürü teşekkür ettiler

TEMA Vakfı Kocaeli İl Temsilcisi Nermin Tol, TEMA Vakfı Gölcük Sorumlusu Melahat Aşıkoğlu ve yardımcıları İlkay Küçük ve Şevkiye Uğur ile Yeni Mahalle Temsilcisi Hakan Çetiner, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’i makamında ziyaret ederek hem hayırlı olsun temennilerinde bulundular hem de geçtiğimiz gün 21 Okuldan 400 öğrencinin katılımı ile gerçekleştirdikleri Toprağa saygı yürüyüşüne desteklerinden ötürü teşekkür ettiler.

Tol, “Çıkmış olduğumuz bu yolda sizlerin desteği bizler için gerçekten çok önemli”

Ziyarette söz alan TEMA Vakfı Kocaeli İl Temsilcisi Nermin Tol, Başkan Sezer’e toprağı koru, iklimi koru sloganıyla gerçekleştirdikleri toprağa saygı yürüyüşlerine desteklerinden ötürü teşekkür ederek, “ TEMA Vakfı olarak 27 yıldır Türkiye çöl olmasın diyerek bir yola çıktık ve bul yolda bize destek olan 800 Bin gönüllümüz ile evlatlarımıza daha iyi bir dünya bırakmak için çalışıyoruz. Çıkmış olduğumuz bu yolda sizlerin desteği bizler için gerçekten çok önemli. Ben bir kez daha desteklerinizden ötürü teşekkür ederek görevinizde başarılar dilerim” dedi.

Başkan Sezer’den teşekkür

Başkan Sezer, TEMA Vakfı Kocaeli İl Temsilcisi Nermin Tol ve beraberindekileri ziyaretlerinden ve iyi dileklerinden ötürü teşekkür ederek Gölcük Belediyesi olarak her zaman yanlarında olmaya devam edeceklerini ifade etti.

Ziyarette önemli kararlar alındı

TEMA Vakfı Kocaeli İl Temsilciliği yetkilileri son olarak ziyarette gelecek adına bazı kararları Başkan Sezer ile konuşarak aldıklarını ifade ettiler. Alınan kararlar ise şu şekilde;

1- Millet bahçesinde oluşturulacak endemik bitki müzesinde Gölcük ilçemize ait bitkilerin kaydını çıkarırken destek vereceğiz.

2- Millet bahçesinde ağaçların düzenlenmesinde yardımcı olacağız.

3- Yapılacak tarih müzesinde ağaçtan eserlerin korunmasında yardımcı olacağız.

4- Okullarda verdiğimiz doğa eğitimlerine ve ağaç dikme etkinliklerine katılma sözü aldık.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.