DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Teneke Mahalleliler Değirmendere’de iftarda buluştu

Teneke Mahalleliler Değirmendere’de iftarda buluştu

Teneke Mahalleliler Değirmendere’de iftarda buluştu

Birbirlerinden hiç kopmayan ve dostluklarıyla takdir toplayan Teneke Mahalleliler geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirdikleri buluşmalarına bir yenisini daha ekledi. Teneke Mahalleliler Değirmendere Sahili’nde bulunan Bee Cafe’de iftarda bir araya geldi.

Örnek dostluğa devam

Gölcük’te Teneke Mahalleliler örnek dostluklarını sürdürmeye devam ediyor. Gölcük Teneke Mahalleliler Değirmendere Bee Cafe’de bir araya gelerek, iftar programında buluştu. Uzun yıllardır dostluklarını hiç bozmadan devam ettiren Teneke Mahalleliler Ramazan ayı’nda da bir araya gelmekten mutluluk duyduklarını ifade etti. Teneke Mahalleliler, ‘Bizler dostluğumuzu ömrümüzün sonuna kadar sürdüreceğiz. Ramazan ayı’nda iftar programında bir araya gelmenin mutluluğunu yaşamaktayız. Bugün burada gerçekten çok güzel bir ortam var. Bizleri kırmayıp, buraya gelen tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz’ dediler. Teneke Mahalleliler iftar yemeğinde uzun sohbet ederek, eski günleri yad ettiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.