DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Yıldız Çiçek Evi, rengarenk çiçekleri ile göz dolduruyor ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN

Yıldız Çiçek Evi, rengarenk çiçekleri ile göz dolduruyor  ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN

Yıldız Çiçek Evi, rengarenk çiçekleri ile göz dolduruyor

ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN

Uzun yıllardır Merkez Mahallesi Amiral Sağlam Caddesi No: 36/A adresinde hizmet veren Yıldız Çiçek Evi, 12 Mayıs Anneler Günü dolayısıyla dükkanındaki rengarenk ve canlı çiçekleri ile göz dolduruyor.

Bu yıl Anneler Günü 12 Mayıs’ta kutlanacak

Anneler Günü tarihi her yıl kutlanan en özel günlerden bir tanesidir. Bu önemli günde günümüz anneleri anılır ve onların bizler için önemi bir kez daha vurgulanır. Türkiye’de her yıl Mayıs ayının ikinci pazar gününde kutlanan Anneler Günü, bu yıl 12 Mayıs 2019 tarihinde kutlanacak.

Yüzgeç, “Anneler Günü olması ile birlikte saksı çiçekleri ve orkideler tercih ediliyor”

Yıldız Çiçek Evi’nin yetkili sorumlusu Ersoy Yüzgeç konu ile ilgili Gazetemize yapmış olduğu açıklamada şu sözleri dile getirdi: “Şu an içerisinde olduğumuz mevsimde olan çiçeklerden kasımpatı, lilyum, hüsnü yusuf, şebboy, gerberalar ve çeşitli renklerde güller bulunmakta. Biz çiçekçiler için en çok okulların Ramazan Ayı dolayısıyla mezuniyetlerini öne çekmesi, ilçemizin Yeni Belediye Başkanı ve Kaymakam’a hayırlı olsun ziyaretleri olumlu etkiledi. Çünkü bir hayırlı olsun ziyaretine gidildiği zaman her zaman bir çiçek önde oluyor. Tabi Anneler Günü olması ile birlikte saksı çiçekleri ve orkideler tercih ediliyor. Saksı çiçeklerinde daha çok ithal ürünler tercih ediyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.