DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Dere Sokak bu senede çiçek açtı

Geçtiğimiz yıl Gölcük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri tarafından yenilenen ve prestij yol olan Dere Sokak’ta bulunan derenin kenarına monte edilen korkulukların üzerlerine konulan saksılar geçtiğimiz gün çiçeklendirildi.

Ayrı bir hava ve renk kattı

Gölcük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü  ve Elektrik İşleri Ekipleri tarafından geçtiğimiz yıl büyük bir titizlik ile bitirilen Dere Sokak yol çalışmaları ile birlikte dere kenarına monte edilen ferforjelerin üstüne monte edilen saksılara ekilen çiçekler büyük beğeni almıştı. Bir yıllık süre içinde kuruyan çiçekler nedeniyle saksılar boş kalmıştı. Geçtiğimiz günlerde de gazetemizde yer verdiğimiz ve boş saksılar çiçeklendirilmeli haberimizin ardından  Dere Sokak’ta bulunan saksılar çiçeklendirildi. Birbirinden renkli çiçekler ekilen saksılar Dere Sokak’a ayrı bir hava ve renk katarken, çiçekler Değirmendereli vatandaşlar tarafından oldukça beğenildi.

Yeni çiçekler beğenildi

Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda damla sulamama sistemi ile sulanan çiçekler günün her saati canlılığını koruyor. Mevsimin en güzel çiçekleri ile donatılmış olan Dere Sokak’ı gören vatandaşlar , “ Dere Sokak bu senede çiçek açtı. Dere Sokak özellikle sahile inerken en çok kullandığımız yollardan biri. 2 yıl önce Gölcük Belediyesi çok güzel bir çalışma yaptı. Hem yolumuz yenilendi hem de geçtiğimiz yıl korkulukların üzerine monte edilen saksılar sokağımıza çok güzel bir hava katmıştı. Bu sene yeniden saksılara çiçeklerin ekilmesi ile Dere Sokak yeniden o eski canlılığına döndü” dediler.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.