DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Ak Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, GÖLCÜK İL’DE GÜZEL TEMSİL EDİLECEK 

Ak Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen,  GÖLCÜK İL’DE GÜZEL TEMSİL EDİLECEK 

Ak Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen,

GÖLCÜK İL’DE GÜZEL TEMSİL EDİLECEK

AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, ülke ve ilçe gündemini değerlendirdi. Başkan Seymen, İl Başkanı Mehmet Ellibeş’in yönetim listesinde Gölcük’ten en az 3 isim beklediğini söyledi.

Öğrencileri tebrik etti

Başkan Seymen, ilk olarak,  ‘Öncelikle 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı sona erdi. Çocuklarımız bir yılın sonunda çalışmalarının karşılığını alıyor. Ayrıca 15-16 Haziran’da YKS sınavı var. Sınava giren gençlere Rabbimden başarı diliyorum. Umarım hayal ettikleri bölümlere yerleşirler’ dedi.

‘İl başkanımızın listesinde en az 3 Gölcüklü arkadaşımızın olacağını bekliyorum’

Başkan Seymen, “Mehmet Ellibeş, AK Parti İl Başkanı olduktan sonra araya Ramazan Bayramı girmesinden ötürü yönetim kurulunun açıklanması biraz gecikti. Bu hafta sonu veya öbür hafta içinde listenin açıklanacağını düşünüyorum. Listenin Kocaeli’mize, vatanımıza ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum. Gölcüklü arkadaşlarımız da listede olacaktır. Belediyemiz ise yoğun bir çalışma içine girdi. Vatandaşlarımızla beraber sorunları masaya yatırıp çözüyor. Ekipler de görevlerini tam anlamıyla yerine getiriyor”  şeklinde konuştu.

Profesyonel askerlik yaygınlaşacak

Daha sonra Yeni Askerlik Düzenlemesi hakkında düşüncelerini belirten Seymen, şunları söyledi: ‘Hepimizin bildiği gibi askerlik kanununda Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, müjdeyi verdi. Daha önceden de konuştuğumuz gibi profesyonel askerlik yaygınlaşacak. Bazı askerlerimiz teskere alacak, kalan askerler de görevine devam edecek. Bedelli askerlikte bir aylık temel eğitim devam ediyor. Normal askerlik bir ay temel eğitim olmak üzere toplamda altı ay olacak. Yüksekokul mezunları da yedek astsubay veya yedek subay olarak devam edecek” dedi.

‘İstanbul’u büyük farkla AK Parti’nin adayı kazanacak’

İstanbul Seçimlerinde 200-250 bin oy arasında farkla seçimi kazanacaklarına inandığını belirten Başkan Seymen, “Kalbimiz İstanbul seçimleri ile atıyor. İstanbul teşkilatlarımız çalışıyor. İnanıyorum ki girmedik ev, çalmadık kapı bırakmayacaklar. 23 Haziran akşamı Binali Yıldırım, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olacak. Nefeslerimizi 16 Haziran’a tuttuk. O tarihte bir açık oturum olacak. Burada açık bir fark oluşturacağımızı düşünüyoruz. Bizler de üzerimize düşen görevi yerine getiriyoruz. İstanbul’a komşu il olarak Kocaeli teşkilatları gerekli çalışmaları yapıyor ve yapmaya da devam edecek” diyerek açıklamalarını tamamladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.