DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Altın Manav’da yaz ayının meyve ve sebzeleri TEZGAHLARI CANLANDIRIYOR

Altın Manav’da yaz ayının meyve ve sebzeleri  TEZGAHLARI CANLANDIRIYOR

Altın Manav’da yaz ayının meyve ve sebzeleri

TEZGAHLARI CANLANDIRIYOR

1960’tan beri halka hizmet veren çarşının en eski manavlarından Altın Manav kaliteden ödün vermeden vatandaşlara hizmet vermeye devam ediyor. İyi tarım uygulaması yapan ve organik tarıma dikkat eden Altın Manav Gölcüklü vatandaşların beğenisini topluyor.

Oğuz, “Yaz meyve ve sebzeleri gün yüzüne çıktı”

Altın Manav’ın sahibi olan Şehmus Oğuz, ürünlerin hepsinin organik iyi tarım uygulaması ile yetiştiğini ifade etti. Oğuz, “Fiyatlar yaz ayı sebebiyle ve bolluğun olmasıyla fiyatlarda bir düşüş yaşandı. Bu ay sonu bu fiyatlar daha da çok düşecektir. İyi tarım ve organik tarım ayları başladı. Vatandaş fiyatlardan çok memnun. Gün içerisinde bir yoğunluğumuz tabi ki oluyor. Yaz meyve ve sebzeleri de gün yüzüne çıktı ve tezgahları süslüyor. En kaliteli hizmeti vatandaşlarımıza vermeye devam ediyoruz. 59 yıllık bir esnaflık geçmişimiz var. 7/24 hafta içi ve hafta sonu vatandaşlarımıza oldukça kaliteli bir şekilde hizmet veriyoruz’’ dedi.

Altın Manav’da fiyatlar şu şekilde;

Kiraz 12-15-20 lira, Şeftali 5-10 lira, Kayısı 10 lira, Anjelika 10 lira, Armut 15 lira, Karpuz (Adana) 4 lira, Erik 10 lira, Elma 8 lira, Portakal 8 lira, Kavun 5-6 lira, Domates 3 lira, Salatalık 3 lira, Biber 5 lira, Kabak 3 lira, Taze fasulye 12 lira, Dolmalık biber 8 lira, Kapya biber 8 lira, Semiz otu 2 lira, Barbunya 13 lira, Kıvırcık 3 lira, Maydanoz 1 lira, Taze soğan 2.5 lira, Havuç 5 lira, Nane, roka ve dere otu 1.5 lira, Soğan 4 lira, Patates 4 lira, Çeri 4 lira, Beyaz lahana (tane) 10 lira, Limon (tane) 1.25 lira.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.