DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Aydınlatma direği çocuklar için tehlike arz ediyor

Aydınlatma direği çocuklar için tehlike arz ediyor

Aydınlatma direği çocuklar için tehlike arz ediyor

İlçemizde Kavaklı Sahili’nde Marina’da bulunan bir aydınlatma direğinin sigorta bölümünün dışarıda olması özellikle küçük çocuğu olan aileleri oldukça tedirgin ediyor. Vatandaşlar ve aileler yetkililerden sigortanın çocukların ve sokak canlıların ulaşamayacağı şekilde izole edilmesini istiyor.

Aileler tedirgin oluyor

Kavaklı Sahili’nde yer alan Marina’da uzun zamandır bulunan bir aydınlatma direğinin sigorta bölümü dışarıda durarak, tehlike arz ediyor. Bu durumu gören vatandaşlar yaşadıkları endişeyi gazetemize ileterek, sigortanın dışarıdan izole edilmesi gerektiğini belirttiler. İçinde bulunduğumuz  yaz aylarında yoğun çocuğa ev sahipliğinde bulunan sahilde yaşanan bu durum aileleri ve vatandaşları da tedirgin ediyor. Aileler ve vatandaşlar, duydukları endişeleri şu sözlerle dile getirdiler: ‘’Sahilde yer alan bu aydınlatma direğinde bulunan sigorta dışarı taşmış durumda. Allah korusun çocuklar sigortaya dokunduklarında elektrik çarpabilir. Yetkililerden bu konuda çalışma yapmalarını, ilçe genelinde bu durumda olan direkleri elektrik bağlantılarını izole etmelerini istiyoruz. Umarız isteğimiz en yakın zamanda yerine getirilir’ diyerek isteklerini ifade ettiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.