DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

BAHAR ŞENLİĞİ CUMA GÜNÜ BAŞLIYOR

BAHAR ŞENLİĞİ CUMA GÜNÜ BAŞLIYOR

BAHAR ŞENLİĞİ CUMA GÜNÜ BAŞLIYOR

Bu yıl 11.si düzenlenecek olan Geleneksel Bahar Şenliği, 14, 15, 16 Haziran tarihlerinde Kavaklı Sahili’nde yapılacak. Dop dolu bir programla gerçekleşecek olan şenliklere Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, tüm hemşehrilerini davet etti.

Gölcük Belediyesi, Gölcük Kent Konseyi ve Gölcük Kent Konseyi Kadın Meclisi işbirliğiyle bu yıl 11.si düzenlenecek olan Geleneksel Bahar Şenliği, 14, 15, 16 Haziran tarihlerinde Kavaklı Sahili’nde yapılacak. Bu yıl dop dolu bir programla hayata geçirilen şenlikler 14 Haziran Saat: 16.30’da açılış programı ile başlayacak. Bayanlar ve çeşitli sivil toplum kuruluşları stantlar kurarak şenlikte yer alacak.

İLK GÜN YOĞUN PROGRAM

İlk gün bando gösterisi ve açılış seremonisinin ardından, Erva Özel Eğitim Kurumu Halk Oyunları Gösterisi, Gölcük Kültür Dernekleri Platformu Zeybek Halk Oyunu Gösterisi, 18.30’da Gölcük Hayvan Hakları ve Aktivistleri Derneği Köpek Yarışması, 20.00’da ise Gölcük Musiki Derneği Türk Müziği Topluluğu Solistler Geçidi konseri katılımcıları bekleyen etkinlikler.

MÜZİK ZİYAFETİ SİZLERİ BEKLİYOR

Şenlikler kapsamında müzik ziyafeti Gölcüklüleri bekliyor. İkinci gün programında 18.00’da Gölcük Kültür Dernekleri Platformu Sahne Sanatları Derneği Tiyatro gösterimiyle, 20.00’da Gölcük Belediye Konservatuarı Türk Sanat Müziği Korosu Konseri yer alacak. Son gün de 20.00’da Gölcük Belediyesi Konservatuarı Halk Müziği Korosu Konseri ile şenlik programı tamamlanacak.

SEZER HERKESİ DAVET ETTİ

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer yaptığı açıklamada, “Bu yıl dop dolu bir programla geleneksel bahar şenliğimizi düzenleyeceğiz. Güzel bir etkinlik olacağını düşünüyor, tüm hemşehrilerimizi Kavaklı Sahili’ne bekliyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.