DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Değirmendere Sahili’nde olta balıkçıları KISMETLERİNİ ARADI

Değirmendere Sahili’nde olta balıkçıları  KISMETLERİNİ ARADI

Değirmendere Sahili’nde olta balıkçıları

KISMETLERİNİ ARADI

İlçemize bağlı olan Değirmendere’nin Sahili geçtiğimiz gün olta balıkçıları ile doluydu. Ellerinde oltalarla kısmetlerini arayan olta balıkçıları bu dönemde özellikle istavritin bol olduğunu ifade ettiler.

Denizde istavrit bereketi

Değirmendere Kuruçeşme Sahili geçtiğimiz akşam hiç olmadığı kadar kalabalıktı. Bu kalabalığın nedeni oltaları ile denizden kısmetini bekleyen olta balıkçılarıydı. Değirmendere Kuruçeşme Sahili’ne oltaları ile gelen olta balıkçıları bu yaz oldukça kısmetli. Bu sene istavritin oldukça bol olduğunu ifade eden olta balıkçıları her oltalarını denize attıklarında en az 3-5 tane istavrit yakalıyorlar. Balık yakalamanın kendilerine terapi gibi iyi geldiğini ifade eden olta balıkçıları  kısa sürede kovalarını balık ile doldurarak evlerinin yolunu tutuyorlar. Olta balıkçıları kendileri gibi kısmetlerini bekleyen kedileri de unutmuyorlar.

Kedilerde kendi kısmetlerini beklediler

Değirmendere Kuruçeşme Sahili’nde oltaları ile kısmetlerini bekleyen olta balıkçıları kadar kendi kısmetlerini bekleyen kedilerde gözden kaçmadı. Olta balıkçıların arkasında kısmetlerini bekleyen kediler kendilerine düşen payı aldıktan sonra onlarda yuvalarının yolunu tuttular.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.