DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Develi Giyim Ramazan Bayramı’nda en çok tercih edilen mağaza oldu

Develi Giyim Ramazan Bayramı’nda en çok tercih edilen mağaza oldu

Develi Giyim Ramazan Bayramı’nda en çok tercih edilen mağaza oldu

İlçemizde 1988 yılından beri hizmet veren Develi Giyim Bebek ve Çocuk Giyim Mağazası Ramazan Bayramı öncesi en çok tercih edilen mağaza oldu.  Yılın en moda kıyafetleri ile hizmet veren Develi Giyim en son moda ve tarz kıyafetler ile hizmetinizde.

Gölcük’te tarz olmak isteyen çocukların adresi

Merkez Mahallesi Amiral Sağlam Caddesi No: 4/D adresinde hizmet vermeye devam eden Develi Giyim Bebek ve Çocuk Giyim Mağazası  0-14 yaş gurubu iç ve dış giyimin yanı sıra oyuncak ve çocuk araç ve gereçlerinde bol çeşit ve uygun fiyatları ile geniş bir ürün yelpazesi sunuyor. Ramazan Bayramı öncesi yoğun ilgi gören Develi Giyim Gölcüklü ailelerinde bir numaralı adresi olmaya devam ediyor. Yaz sezonu ile birbirinden şık ve tarz kıyafetleri bünyesinde bulunduran Develi Giyim en güzel kıyafetleri ile Gölcüklü aileleri ve çocukları bekliyor. 2019 yılının en son trend ve tarz giyimi konusunda iddialı olan Develi Giyim’de her zevke ve her bütçeye uygun kıyafet bulmak mümkün.

Seri sonu indirimler devam ediyor

Sezonu yakından takip eden ve 2019 yaz sezonu için en son trend ve tarz giyimlerini bünyesinde bulunduran Develi Giyim uygun fiyatları ile de dikkat çekiyor. Develi Giyim’de aynı zamanda seri sonu ürünlerde uyguladığı indirimler ile de aileleri mutlu ediyor. Develi Giyim,  giyimin yanı sıra bebek bakımı araç ve gereçlerinde bünyesinde bulundurduğu ünlü markalar ve bol çeşidi ile ailelerin vazgeçilmesi olmaya devam ediyor.

Gölcük’te 31 yıllık deneyimiyle

Gölcük’te 31 yıldır kalitesinden taviz vermeden hizmet veren Develi Giyim Bebek ve Çocuk Giyim Mağazası’nın sahibi Hakan Develi, mağazası ve satışa sundukları ürünler hakkında bilgi verdi. Yaptığı açıklamada Develi, “ Develi Giyim Bebek ve Çocuk Giyim Mağazamızda satışını yaptığımız tüm ürünler Avrupa standartlarına uygun kumaşların kullanıldığı ürünlerdir. Yine aynı şekilde bebek bakımı için kullanılan araç ve gereçlerinde bebek sağlığı için zararlı olacak maddeler içermeyen ürünlerin satışını yapmaktayız. Kısacası mağazamızda bebek sağlığına zararlı hiçbir ürün bulunmamaktadır. Bu nedenle Ramazan Bayramı öncesi aileler çocukları için Develi Giyim’i tercih ettiler.  Ailelerin vize olan güvenlerini boşa çıkarmamak için bizlerde var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.