DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Down Sendromlulardan Başkan Ellibeş’e hayırlı olsun ziyareti

Down Sendromlulardan Başkan Ellibeş’e hayırlı olsun ziyareti

+1Fark ile Gölcük Down Sendromlular Derneği Başkanı Belgin Abanoz, Dernek Yönetimi ve dernek üyesi öğrenciler ile birlikte AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş’i makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dilediler.

Yeni görevinde başarılar dilediler

Geçtiğimiz ay AK parti il Başkanı olarak göreve başlayan Mehmet Ellibeş’e hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Başkan Ellibeş’i son olarak +1Fark ile Gölcük Down Sendromlular Derneği Başkanı Belgin Abanoz, Dernek Yönetimi ve dernek üyesi öğrenciler ziyaret ederek yeni görevinin hayırlı olmasını temenni ederek başarılar dilediler.

Abanoz, “Her daim varlığını yürekten hissettiğimiz başkanımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunarız”

Gerçekleştirdikleri ziyaret hakkında açıklama yapan Dernek Başkanı Belgin Abanoz, “ Başkanımız Gölcük Belediye Başkanlığı görevindeyken her zaman bizlere destek olanların başında geliyordu. Yönetimim ve öğrencilerimiz ile başkanımızı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun demek istedik. Ziyaretimizde aynı zamanda yakın zamanda açılışını gerçekleştireceğimiz ve bu kurumun oluşumunda manevi destek veren başkanımızı Özel Deniz Yıldızı Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi ile ilgili ve Gölcük Down Cafe’nin gelecekteki güzel günleri ile ilgili bilgi alışverişinde bulunduk. Her daim varlığını yürekten hissettiğimiz başkanımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. Bir baba gibi bizlere yaklaşarak “siz benim evlatlarımsınız ” dediğinde biz onun kalbini görebiliyoruz. Her zaman yanımızda olduğu için çok teşekkür ediyoruz” dedi.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.