DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

DSP Gölcük İlçe Başkanı Çağlayan Garipoğlu istifa etti İSTİFA NEDENİ İL YÖNETİMİ

Demokratik Sol Parti (DSP) İlçe Başkanı Çağlayan Garipoğlu, yaptığı açıklamada İlçe Başkanlığından istifa ettiğini kamuoyuna duyurdu.

İl Yönetiminin tutumuna tepki gösterdi

DSP Gölcük İlçe Başkanı Çağlayan Garipoğlu, İlçe başkanlığı görevinden istifa etti. Garipoğlu, istifa hakkında yaptığı açıklamada şunları söyledi: “İlçe başkanlığını yaptığım Demokratik Sol Parti Gölcük İlçe başkanlığı görevimden istifa ediyorum. İstifamın sebebi ne Genel Merkezdir ne de partimin duruşudur. İstifamın sebebi  DSP Kocaeli  İl Başkanı ve yönetimidir. Şahsı ve koltuk sevdalarıdır. İl Başkanı ve Yönetimi ne yazık ki arkamda durmamış, bir üyenin sözüyle hareket etmişlerdir.  Benim Genel Başkanıma ve partime saygım sonsuzdur. Biz mevcut İl Başkanı ve İl Yöneticileriyle çalışmama kararı aldık. DSP Kandıra İlçe Başkanı da istifa kararını açıklamıştır. Bu İl Yönetimi yüzünden istifalar devam edecektir. Partime olan üyeliğim her zaman devam edecektir’ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.