DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Engellilere daha fazla engel olmayın artık!

Engellilere daha fazla engel olmayın artık!

Engellilere daha fazla engel olmayın artık!

İlçemizin en işlek caddesi olan Amiral Sağlam Caddesi üzerinde engelli bireyler ve bebek arabaları için yapılan rampalar sürekli gasp ediliyor. Birçok engelli birey engelli rampalarının önüne park eden araçlar nedeniyle zor anlar yaşıyor.

Park etmek yasak ama uyan yok

Amiral Sağlam Caddesi üzerinde birçok noktada bulunan engelli rampaları, engelli bireylerin ve bebek arabalı annelerin rahat bir şekilde kaldırımlarda hareket etmesini sağlarken, park etmesi yasak olduğu halde engelli rampaların önüne park edilen araçlar ne yazık ki engelli bireylere engel oluyor. Geçtiğimiz gün Amiral Sağlam Caddesi üzerinde engelli rampasının önüne park edilen araç vatandaşlardan büyük tepki aldı.

Gerekli önlemlerin alınması isteniyor

Engelli rampası önüne park eden araç hakkında düşüncelerini dile getiren vatandaşlar, “ Unutulmamalı ki hepimiz birer engelli adayıyız. Kimin ne zaman başına ne geleceği belli değil. Bu engelli rampalarının önüne bu şekilde araç park edilmesi bizi gerçekten çok üzdü. Birçok kez bu engelli rampalarının önüne park edilen araçlar yüzünden kaldırımdan inemeyen ya da kaldırıma çıkamayan engelli vatandaşlarımız ile karşılaştık. Tamam Trafik Polisleri tür hatalı araç park edenlere gerekli ceza-i işlemi uyguluyorlar ama biz bu tür olayların yaşanmaması için daha farklı önlemler alınmasını istiyoruz” dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.