DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gazi Otoparkı yoğun bir ilgi görüyor

Gazi Otoparkı yoğun bir ilgi görüyor

Gazi Otoparkı yoğun bir ilgi görüyor

Geçtiğimiz yıllarda yıkılan ve alanı otopark olarak kullanılan Gazi Otoparkı Gölcük halkı tarafından yoğun bir ilgi görmeye devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda zemin çalışması yapılan ve giriş çıkışı genişletilen Gazi Otoparkı’ndan Gölcüklü araç sürücüleri oldukça memnun olduklarını dile getirdiler.

Giriş ve çıkış yerlerinin geniş olması araç sürücülerini rahatlatıyor

İlçemizin en büyük problemlerinden biri hiç şüphesiz ki otopark sorunudur. Bu sorunu ortadan kaldırmak için ilçemizde birçok kapalı ve açık otopark olmasına rağmen özellikle şehir içi trafiğini olumsuz etkileyen hatalı parklarının önüne geçilemiyor. Birçok sürücü tarafından Gazi Otoparkı ücretsiz olması sebebiyle oldukça yoğun ilgi görüyor. Geçtiğimiz aylarda zemin çalışması yapılan ve sürücülerin en büyük problemi olan giriş çıkışların genişletilmesi ile ücretsiz otopark daha da çok ilgi görmeye başladı.

Sürücüler, “Yetkili ekiplere çalışmalarından dolayı çok teşekkür ediyoruz”

Araç sürücüleri,  “Gazi Ortaokulu yıkıldığından beri bu alan ücretsiz otopark olarak hizmet veriyor. Özellikle en son yapılan çalışma ile ücretsiz otoparkımız daha çok ilgi görmeye başladı. Yetkili ekiplere çalışmalarından dolayı çok teşekkür ediyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.