DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi 6 Ayda 22 MİLYON KREDİ VERDİ

Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi 6 Ayda 22 MİLYON KREDİ VERDİ

Gölcük esnaflarının ekonomik anlamda desteklenmesi için kurulan ve ihtiyaç anında esnaflara kredi veren kurum olan Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Ocak Ayı’ndan bu yana geçen 6 aylık sürece içerisinde 119 esnafa 22 milyon lira kredi verdi.

Esnaflara kolaylık sağlanıyor

Bin 572 üyesi bulunan ve başkanlığını Musa Mısırlıoğlu’nun yaptığı, kooperatif şartlarını yerine getiren Gölcüklü esnaflara kredi dağıtmaya devam ederken kredileri ödemekte zorluk çeken ve zora düşen esnaflara da yönetmelikler çerçevesi içerisinde gerekli kolaylığı göstermeye devam ediyor.

Mısırlıoğlu, “Bizler her zaman esnaflarımızın yanında olmaya devam ediyoruz”

Gölcüklü Esnaflara düşük faizle kredi imkanı tanıyan ve esnafların adeta eli kolu olan Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, 2019 yılının ilk 6 ayında da esnafların yanında olmaya devam etti. Kooperatif Başkanı Musa Mısırlıoğlu, yaptığı basın açıklamasında, esnaflara 2019’un ilk 6 ayında verilen kredi oranını açıkladı. Mısırlıoğlu, “Kooperatifimizin düşük faizle verdiği krediye esnaflarımızın ilgisi çok yoğun. 2019 yılının ilk 6 ayında 119 esnafımıza 22 Milyon 170 bin lira kredi verdik. Bizler her zaman esnaflarımızın yanında olmaya devam ediyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.