DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Gölcük Köyler Derneği Futbol Turnuvası nefes kesiyor FİNALİN ADI HASANEYN- SELİMİYE

Gölcük Köyler Derneği Futbol Turnuvası nefes kesiyor

FİNALİN ADI HASANEYN- SELİMİYE

Gölcük Belediyesi’nin desteği, Gölcük Köyler Derneği tarafından düzenlenen futbol turnuvasında  Yari final karsılaşmalarında ki  futbol karşılaşması sergilenen oyun ve taraftar desteği ile oldukça güzel geçti.

Büyük heyecan 30 Haziran’da

Pazar günü gerçekleştirilecek olan  final maçına çıkmaya hak kazanan Selimiyespor Siretiyespor’ı 2-0 mağlup ederken karşısına Mahmuriyespor’u 2-1 mağlup eden Hasaneynspor  oldu. 30 Haziran Pazar akşamı saat 21:00’de Kavaklı Stadı’nda gerçekleştirilecek olan karşılaşmaya taraftarlardan yoğun katılım sağlanması bekleniyor.  

Üçüncülük için mücadele edecekler

Pazar günü gerçekleştirilecek bir diğer karşılaşma ise üçüncülük maçına çıkacak olan Siretiyespor ve Mahmuriyespor karşılaşması olacak. 30 Haziran Pazar akşamı saat 20:002de başlayacak olan karşılaşmada galip gelecek olan takım turnuvaya üçüncü olarak ismini yazdıracak.   

Hasaneynspor 3. kupa için mücadele edecek

Pazar akşamı saat 21:00’de Selimiyespor ile karşı karşıya gelecek olan, turnuvanın  iki kupalı takımı ve şampiyonu   Hasaneynspor  final karşılaşmasında oldukça iddialı. Turnuvayı kazanma konusunda iddialı olan Hasaneynspor 3 .kupayı da  almak için elinden geleni yapıyor.  Hasaneynspor basın danışmanı Rfat Uzuner yaptığı açıklamada, “Bizlerin en büyük destekçisi önce köy halkımız ve Muhtarımız Sabahattin Yıldız ve hocamız Hakan Saral  oldu. Sponsorumuz  Adem Akman   Gölcük Belediye Başkanımız Ali Yıldırım Sezer’e, AK  Parti Gölcük İlçe Başkanımız Çetin Seymen’e  köy halkımız adına teşekkür ederiz. emeği geçen  herkese çok  teşekkürler ederiz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.