DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcüklü Onur Titiz’in genç yaşta büyük başarısı KAYMAKAM OLDU

Gölcüklü Onur Titiz’in genç yaşta büyük başarısı

KAYMAKAM OLDU

İlçemizde bulunan Şirinköy Mahallesinde doğup büyüyen, İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi mezunu Onur Titiz Kayseri Yeşilhisar ilçe kaymakamı oldu

Kocaeli Gölcük Doğumlu olan Onur Titiz İngiltere’de bulunan Universty of Liverpool’da da eğitim alan Onur Titiz geçtiğimiz ayki kararnameyle Yeşilhisar Kaymakamı oldu. Eğitimini tamamladıktan sonra 2013 yılında İçişleri Bakanlığında göreve başlayan Onur Titiz, bir süre sonra Valiliğine gelmişti. Burada görevini devam ettiren Onur Titiz, genç yaşına rağmen mesleki anlamda yükselmeyi başardı. 

30 yaşında önemli görev

Onur Titiz, henüz daha 30 yaşındayken Kayseri’nin Yeşilhisar ilçesine kaymakam oldu. Kaymakam Titiz, bir aydır bu görevini yürütüyor. Kocaeli’nin yetiştirdiği önemli isimlerden biri olan Onur Titiz 1989 doğumlu. 

Başkan Sezer ziyaret ederek, tebriklerini iletti

Gölcük Belediye Başkanı seçilen Ali Yıldırım Sezer’i, Gölcük ilçesinin bir evladı olarak ziyaret ettik. Rabbim başkanımızın güzel ilçemize hayırlı hizmetlerini nasip etsin inşallah. diyerek sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.