DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcükspor’da Çardak sesleri

Gölcükspor yönetimi tarafından 19 Haziran’da alınan kongre kararının üzerinden 10 gün geçti. Gölcükspor Başkanı Ahmet Şahin ile Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer arasında yapılan  görüşmelerin ardından Gölcükspor Başkanı Ahmet Şahin “aday değilim” dedi. Başkan Şahin yokum dedikten sonra gözler Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’e çevrildi. Mevcut yönetimin haricinde ismi gündeme gelen Hüseyin Çardak Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’le görüştü.  Başkan Sezer Ankara dönüşü Hüseyin Çardak’la yaptığı görüşmede “yönetimini yap, hayırlı olsun” dedi.

Yarın kongre var

Çardak Gruop adlı inşaat şirketinin sahibi olan 1975 doğumlu Hüseyin Çardak,  Pazartesi günü Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi’nde saat 14:30  da başlayacak Gölcükspor kongresinde  resmen aday olarak listesini açıklayacak. 

‘Gölcükspor her zaman var olacak’

Gölcükspor Başkan adayı Hüseyin Çardak “geçmişten bugüne görev yapıp emek harcayan Başkan ve yöneticilerimize teşekkür ederim. Bugüne kadar Gölcükspor’u sırtlayan Gölcük esnafına ve Gölcük Belediyesine teşekkür ederim. Gölcük Belediye Başkanımız gerekli istişareleri yapıp şahsıma teveccüh göstermiştir bu güveni boşa çıkarmamak adına elimizden gelen gayreti ve fedakarlığı ekip olarak göstereceğiz. Güçlü bir yönetim yaparak Gölcük’ü kucaklamayı bu kısıtlı sürede yapmak için çaba sarf edeceğiz. Sorumluluğumun ağırlığını, omuzlarıma binen yükün sorumluluğunu biliyorum. Bu yüzden Gölcük kucaklayacak bir yönetim olması için çalışmalara başladık. Bu süreçte tüm Gölcük halkından, sporseverlerden yardım bekliyorum. Amacımız kulübümüzün  güçlü olması,başarılı olması yönünde olacak bu anlamda tecrübelerinden yararlanacağımız eski Başkanlar ve yöneticiler olacak.Bilgisi ve tecrübesine inananların şahsıma değil Gölcükspor’a katkılarını bekliyorum. Elimizde sihirli değnek yok ki bugünden yarına her şeyi eskisinden daha güzel olacak hale getirelim. O yüzden biraz sabırla önce kulübümüzün borçlarını ödeyerek  sportif başarıyı yakalamayı hedef seçtik. Tüm Gölcüklü sporseverlerin Gölcükspor’a sahip çıkmasını gönülden arzu ediyorum.Ben emanetçiyim,bugün varım, yarın yokum ama Gölcükspor her zaman var olacak. Pazartesi günü Gölcük Sanat Galerisi’nde saat 14.30 de yapılacak olan Gölcükspor kongresine tüm Gölcük halkını davet ediyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.