DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Haziran Ayı Meclis Toplantısı gerçekleştirildi MECLİSTE 3 ÖNEMLİ KARAR ALINDI

Haziran Ayı Meclis Toplantısı gerçekleştirildi  MECLİSTE 3 ÖNEMLİ KARAR ALINDI

Haziran Ayı Meclis Toplantısı gerçekleştirildi

MECLİSTE 3 ÖNEMLİ KARAR ALINDI

Gölcük Belediyesi Haziran Ayı Meclis toplantısı, dün Meclis Toplantı Salonu’nda, Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer Başkanlığında gerçekleştirildi. Meclis üyelerinin tam kadro katıldığı Haziran Ayı toplantısında, meclis üyeleri 3 önemli karar aldı.

Başkan Yardımcılarının aylık maaşları belli oldu

Gölcük Belediyesi Haziran Ayı Meclis Toplantısı, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer Başkanlığında gerçekleştirilirken, meclis üç önemli karar aldı. Bunlardan birinci, Meclis Üyesi olan Belediye Başkan Yardımcıları Fikret Ormancıoğlu ve Şevket Kaba’nın aylık maaşları belli oldu. Brüt 8 Bin 200 olarak belirlenen maaş tutarından kesintiler çıktıktan sonra, Ormancıoğlu ve Kaba, yaklaşık 7 Bin 500’er Lira aylık maaş alacaklar. Bu maaş tutarının belirlenmesi, meclis üyelerinin oy birliği ile kabul edildi.

4’üncü hobi bahçesi İhsaniye’de yapılacak

Gölcük Belediyesi’nin Haziran Ayı Gündeminin 6. maddesi ise Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin, İhsaniye’de 817 Parsel 11 No’lu parsel üzerine yapılması planlanan ve yaşlı vatandaşların kullanılmasına yönelik, “Yaşlı İnsanlar İçin Hobi Bahçeleri” isteği üzerine, İhsaniye’deki bu alan, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne, meclis üyelerinin oy birliği ile devredildi. Büyükşehir Belediyesi, yeri teslim aldıktan sonra en kısa zamanda Yaşlı insanlar için, Hobi Bahçelerini yapmaya başlayacak. Bu Hobi evlerinden Kocaeli genelinde toplam 3 tane bulunurken, 4’üncüsü İhsaniye’de yapılacak.

Eşitlik Birimi kurulacak

Haziran Ayı Meclis toplantısı öncesinde, Meclis Divanına CHP Grubu adına Özgür Yılmaz ve Pınar Naak imzalı bir önerge verildi. Bu önerge, Gölcük Belediyesi’nde bir “Eşitlik Birimi” kurulması oldu. Bu önerge, önce 7. madde olarak Meclis üyelerinin oy birliği ile gündeme alındı, daha sonra okunan gerekçeler ile Eşitlik Birimi kurulması, meclis üyelerinin oy çokluğu ile kabul edildi.

CHP, Belediye’den isteklerini dile getirdi

Haziran ayı meclis toplantısının sonunda, CHP Grubu adına Meclis Üyesi Özgür Yılmaz, 10 maddelik dilek ve temennilerini Meclis üyeleri ile paylaştı. Yılmaz’ın dilek ve temenniler bölümünde, Gölcük Belediyesi’nden yapılmasına ilişkin önerileri özetle şöyle oldu: “Başıboş Sokak Köpekleri, zamanında toplanmayan çöpler, biçilmeyen yabani otlar, şehir içi trafik park sorunu, haşaratlara karşı ilaçlama, Suriyelilerin sosyal yapıya verdiği sorunlar, parklardaki aydınlatma ve güvenlik sorunları, sahil kenarlarının kirliliği, engelliler için yol çizgi ve rampaların yapılması ve asansörlerin temini, bozuk yaya kaldırımları on tamiratı, dere yataklarının ilaçlanması.” Haziran ayı meclis toplantısı, Temmuz ayı toplantısının 2 Temmuz Salı günü saat 14:30’da yapılmasına karar alınmasıyla son buldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.