DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Haziran Ayı Muhtarlar Toplantısı gerçekleştirildi MUHTARLAR SORUNLARINI İLETTİ

Haziran Ayı Muhtarlar Toplantısı gerçekleştirildi  MUHTARLAR SORUNLARINI İLETTİ

Haziran Ayı Muhtarlar Toplantısı gerçekleştirildi

MUHTARLAR SORUNLARINI İLETTİ

Gölcük Belediyesi tarafından muhtarların istek ve önerilerinin dinlendiği ve her ay düzenli olarak gerçekleştirilen koordinasyon toplantısı, Sanat Galerisi Toplantı Salonu’nda yapıldı. Toplantı da Gölcük Belediyesi Başkan Yardımcıları tek tek muhtarları dinleyerek, çözümü için talep ve önerileri not aldı.

Gölcük Belediyesi tarafından muhtarların istek ve önerilerinin dinlendiği ve her ay düzenli olarak gerçekleştirilen koordinasyontoplantısı, Sanat Galerisi Toplantı Salonu’nda yapıldı. Toplantıya Gölcük Belediyesi Başkan Yardımcıları Fikret Ormancıoğlu, Mehmet Uzun, Şevket Kaba ve Ahmet Karadağ, İSU Müdürü Hüseyin Denizli ve SEDAŞ yetkilileri ile birlikte Muhtarlar Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Bilge Saral, köy ve mahalle muhtarları katıldı.

MUHTARLARIMIZIN TALEP VE ÖNERİLERİ BİZİMİ İÇİN ÖNEMLİ

Başkan Yardımcısı Fikret Ormancıoğlu yaptığı konuşmada, “Muhtarlarımızın talep ve öneri bizim için çok önemli. Bu toplantıları düzenli olarak gerçekleştirip, mahallelerimizle ilgili eksik ve sorunları sizlerden dinleyip, çözümünü gerçekleştireceğiz. Başkanımızın önemli bir programı olmasından kaynaklı toplantı ya katılmadı. Ben gerçekleştireceğimiz bu toplantının hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

“GÖLCÜKÜMÜZ İÇİN HİZMET ÜRETECEĞİZ”

Muhtarlar Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Bilge Saral ise yaptığı konuşma da, “Gölcük Belediyesi ile koordineli bir şekilde muhtarlarımızın çalışmasını önemsiyoruz. Onun içinde bu toplantıları verimli bir şekilde gerçekleştireceğimize inanıyorum. Köy ve mahalle muhtarları toplantılarına geçmişte olduğu gibi devam edeceğiz. Muhtarlarımızın talep ve önerilerinin çözüme kavuşturulacağına, birlik ve beraberlik içinde Gölcükümüz için hizmet üreteceğimizi inanıyorum” dedi.

TALEP VE ÖNERİLERİNİ İLETTİLER

Konuşmaların ardından köy ve mahalle muhtarları tek tek istek ve önerilerini dile getirdi ve Başkan Yardımcıları gerekli notlarını alarak, çözümleri noktasında bilgilendirme yapmasıyla toplantı son buldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.