DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Kavaklıspor’un gecesi muhteşem geçti

2. Amatör Kümede şampiyon olan Kavaklıspor, muhteşem şampiyonluk gecesi düzenledi.

Katılım oldukça yoğun oldu

Geceye katılan ASKF Genel Başkanı Murat Aydın ikinci Başkanı Hüseyin Bat, Gölcük Amatör spor  kulüp başkanları, üyeler eşleri ile birlikte renk kattılar.

Gecede yaşadığı mutluluğu dile getiren Kavaklıspor Başkanı Cevdet Barış, şunları söyledi: ” Bu şampiyonluğun bir hikayesi var. Her şampiyonluğun olduğu gibi ama tek farkı büyük bir aile olmamızdır. Büyük bir aile olmamız futbola ve futbolcularımıza yansıdı,hepsini kutluyorum”dedi. Konuşma sonrası Başkan Barış, Kavaklıspor  yönetimini konuklara tanıttı.

Aydın’a ilgi yoğun oldu

KASKF Genel Başkanı Murat Aydın, “Gölcük takımların birlik beraberliği ile mutlu oluyorum. Tabi bunun mimarı değerli Hüseyin Bat abimiz ona huzurlarınızda teşekkür ederim. Kavaklı kültürüne yakışan bir gece oldu, emeği geçen herkesi kutluyorum” diye konuştu.

Kavaklıspor aşıkları gecede doyasıya eğlendi

Kavaklıspor’a yakışan gece geç saatlere kadar devam etti. Şampiyonluk gecesinde futbolcuların çekiliş ve arttırmaya gösterdikleri ilgi dikkat çekerken, Kavaklıspor aşıkları gecede doyasıya eğlendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.