DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Naz Nehir Balıkçı, Muay Thai Şampiyonası’nda harikalar yarattı TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ OLDU

18 – 22 Haziran tarihleri arasında Erzincan ilinde düzenlenen 747 sporcunun katıldığı Türkiye Minik Yıldız Muay Thai Şampiyonası’nda Değirmendere’de bulunan İlbay Spor Kulübü Sporcusu Naz Nehir Balıkçı yine şampiyonadan madalya ile döndü ve Türkiye Üçüncüsü oldu.

Hedef Dünya Şampiyonası

EMF Cup Avrupa ikinciliği ve Karadeniz Ülkeleri üçüncülüğü bulunan Naz Nehir Balıkçı’nın şimdiki hedefi Dünya Şampiyonası’na gitmek. Antrenör Yaşar Doğan konu ile ilgili duygu ve düşüncelerini şu şekilde dile getirdi: “Aralık ayında Antalya’da düzenlenecek olan Avrupa EMF Cup Şampiyonası’nda ülkemizi Milli Takım’da temsil edecek olan sporcumuz Naz Nehir Balıkçı, bu müsabaka için haftanın her günü yoğun antrenman yapıyor. Derslerinde de başarılı olan Naz Nehir 7. Sınıf Öğrencisi ve her dönem takdir belgesi ile bizi hem sporda hem de okul başarıları ile gururlandırıyor. Çalışmalarımızın ve emeğimizin karşılığını alıyoruz” dedi. İlbay Spor Kulübü her yıl milli takıma sporcular veriyor.

Spora gelmekte zorlanan Nehir için ailesi Karamürsel’den Değirmendere’ye taşındı

Başarılı sporcu Naz Nehir Balıkçı’nın ailesi her zaman şampiyonalarda yanında oluyor ve her müsabakaya iştirak ederek Nehir’in spordaki başarısını bizzat takip ediyorlar. Sporcunun babası Ali Balıkçı işi gereği Karamürsel ilçesine taşındı. Daha sonrasında spora gelmekte zorlanan 12 yaşındaki Minik Şampiyon için tekrar Değirmendere’ye taşınmak zorunda kaldılar.

YORUMLAR

  1. borostanca dedi ki:

    👌