DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Necati Çelik’te bina turu gerçekleştirildi

Necati Çelik’te bina turu gerçekleştirildi

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi bünyesinde fiziksel durum, tesis güvenliği ve yönetimi, işleyiş ile ilgili aksaklıkların tespiti, hasta ve çalışan memnuniyeti ve diğer hususlara dair sorunların yerinde tespiti ve gerekli iyileştirmelerin yapılabilmesi için bina turları yapıldı.

Pehlevan, tüm personele teşekkür etti

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan başkanlığında Hastane Yönetim ekibi tarafından hastane binası gezilerek, çalışan personelin, tedavi alan hastaların, hasta yakınlarının memnuniyetini arttıracak şekilde can ve mal güvenliğini sağlamak için bina turu düzenlenmiştir. Bina turu esnasında servislerde yapılan çalışmalar yerinde görülüp, hasta ve hasta yakınları ile ziyaret edilerek sağlık hizmetinin etkin ve verimli bir şekilde sunulması için fikir alışverişinde bulunulmuştur. Hastane Başhekimi Op. Dr. Yüksel Pehlevan, bina turları ile yerinde ziyaretlerin aksaklıkların giderilmesi adına önemli olduğunun altını çizerek tüm çalışanlara teşekkür etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.