DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Oto Gülmek İşletmecisi İsmail Gülmek “BAKIMLARINIZI ZAMANINDA YAPTIRIN KAZANÇLI YİNE SİZ OLUN”

Oto Gülmek İşletmecisi İsmail Gülmek  “BAKIMLARINIZI ZAMANINDA YAPTIRIN KAZANÇLI YİNE SİZ OLUN”

Oto Gülmek İşletmecisi İsmail Gülmek

“BAKIMLARINIZI ZAMANINDA YAPTIRIN KAZANÇLI YİNE SİZ OLUN”

Otomotiv teknolojilerinde her marka ve model araca hizmet verebilecek, uzman ve teknolojiyi kullanmayı prensip edinmiş Oto Gülmek en uygun koşullarda hizmet vermeyi bir görev biliyor Oto Gülmek, belirli aralıklarla normal bakım ve kontrollerin yapılmasını tavsiye ederken, İyi ve zamanında yapılan bakım size para ve zaman kazandıracağı gibi, aracınızın ömrünü de uzatacaktır dedi. Periyodik bakımla, birçok tamirat masrafından kurtulabilirsiniz. Periyodik bakım özellikle motorun yakıt, ateşleme ve emisyon kontrol sistemlerini içermelidir diyen Oto Gülmek İşletmecisi İsmail Gülmek bakım yaptırarak sağlanacak kazançları şöyle sıralamaktadır.

KAZANÇLI YİNE SİZ OLUN

Az tamir masrafı. Tamir masrafları azalır. Hasarlı bir parçanın zamanında belirlenmesi ve daha büyük problemlere yol açmadan değiştirilmesi, önemli para tasarrufu sağlar. Güvenlik. Bakımsız araç, ciddi kazalara sebep olabilir. Güvenli sürüş için frenlerinizi, direksiyon ve süspansiyon sisteminizi kusursuz durumda tutunuz. Daha iyi performans. Bakımlı araç, daha iyi yakıt ekonomisi ve sürüş demektir. Çevre koruma. Bakımsız araçlar önemli ölçüde hava kirliliğine neden olmaktadır. İkinci el satış değeri. Bakımlı araçlar, bakımsızlara oranla iki üç katına kadar fazla değer etmektedir. Kullanım kolaylığı. Bozuk tekerlek ayarları, aşınmış süspansiyon elemanları ve lastikler kötü sürüşe sebep olmaktadır. Geleceği planlama yeteneği. Kontrol sonucunda, bir parçanın ileride değiştirilmesi gerekeceği anlaşılırsa, bütçenizi ona göre ayarlayabilirsiniz. Vefakârlık. Bakımlı bir araç kolay çalışır, sizi yolda bırakmaz. Bakımsız araçla ise zor durumda kalabilirsiniz. Sürüş zevki. Yola iyi oturan ve isteklerinizi yerine getiren bir aracı kullanmak zevktir. Aracınız sizin kişiliğinizin bir devamıdır. Ona iyi bakmaya devam etmelisiniz. Oto Gülmek’te her marka araçların bakımını titiz bir şekilde yapılırken, uygun fiyatlarıyla da dikkatleri üzerine çekmektedir. Oto Gülmek Yeni sanayi sitesinde hizmet vermektedir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.