DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Rizeli Kardeşler’de balık fiyatları mevsim normallerine göre uygun YAZ AYINDA DA BOL BOL BALIK TÜKETİN

İlçemiz Adnan Menderes İş Merkezi’nin altında uzun yıllardır vatandaşlara hizmet veren Rizeli Kardeşler Balık Lokantası lezzetli balıkları ile damakta harika bir tat bırakmaya devam ediyor. Rizeli Kardeşler Balık Lokantası’nın işletmecilerinden Osman Balcı’nın oğlu Samet Balcı balık fiyatları hakkında Gazetemize açıklamalarda bulundu.

Balcı, “Yaz aylarında istavrit, barbun, mezgit ve sardalya daha çok tercih ediliyor”

Gölcük Adnan Menderes İş Merkezi’nin altında vatandaşlara hizmet veren Rizeli Kardeşler Balık Lokantası’nın işletmecilerinden Osman Balcı’nın oğlu Samet Balcı, balıkların tezgahlarda bol olması ile birlikte fiyatların mevsim normallerine göre uygun olduğunu belirtti. Balcı konuşmasında, “Fiyatlar normal seyrinde devam ediyor. Yaz aylarında istavrit, barbun, mezgit ve sardalya daha çok tercih ediliyor. Fiyatlar balık sezonu başlayana kadar bu halinde seyreder diye düşünüyorum” dedi.

“Alo Hamsi” hattımıza Gölcük halkından güzel bir ilgi var

Ev ve iş yerlerine “Alo Hamsi” hattı üzerinden verilen siparişleri istenildiği saat ve istenildiği şekilde pişirip teslim ettiklerini ifade eden Samet Balcı, “ “Alo Hamsi” hattımıza Gölcük halkından güzel bir ilgi var. Rizeli Kardeşler olarak müşterilerimizin isteği doğrultusunda istediği balığı ızgara ya da tavada pişirerek istediği saatte sıcak bir şekilde teslim ediyoruz” dedi.

Rizeli Kardeşler Balık Lokantası’nda tezgâhtaki fiyatlar;

Hamsi 20 TL, İstavrit 20 TL, Sardalya 20 TL, Barbun 40 TL, Çupra 35 TL, Levrek 35 TL, Norveç somonu 85 TL, Karadeniz somonu 35 TL, Karadeniz mezgidi 25 TL, Alabalık (tane) 8 TL, İthal uskumru 8 TL, Karides 8 TL.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.