DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Saniye Altun’da düzensiz görüntüler sona erdi

Saniye Altun’da düzensiz görüntüler sona erdi

Saniye Altun’da düzensiz görüntüler sona erdi

İlçemize bağlı Değirmendere Beldesinde Saniye Altuncu Sokak’ta geçtiğimiz yıl yapılan ve büyük beğeni toplayan prestij sokak caddede düzeni de ortaya çıkarttı.  Bu caddede ortaya çıkan düzen vatandaşları ve sürücüleri oldukça memnun ediyor.

Mahalle sakinleri mutlu

Uzun süredir Değirmendere Saniye Altuncu Sokak’ta birçok araç sürücüsü araçlarını kaldırımlara park ederek, yayaların yoldan yürümelerine sebep oluyordu. Vatandaşlar bu duruma tepki göstererek, sürücülerden duyarlılık bekliyordu. Belediye Saniye Altuncu Sokağını Prestij Sokağa çevirince sürücüler araçlarını kendilerine ait alanlara park etmek zorunda kaldı. Bu durum en çok vatandaşları memnun ederken, vatandaşlar caddenin yeni hali için yetkililere teşekkür etti. Vatandaşlar, ‘Eskiden bu cadde bırakılan araçlar yüzünden oldukça düzensizdi. Cadde prestij cadde olduğundan beri bu caddede yer olan düzensiz görüntülerin hepsi bitti. İsteğimizi yerine getiren yetkililere teşekkür ediyoruz’ dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.