DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Şimşek, “Uyuşturucu, gençliğe kurulan en büyük tuzaktır”

Şimşek, “Uyuşturucu, gençliğe kurulan en büyük tuzaktır”

Şimşek, “Uyuşturucu, gençliğe kurulan en büyük tuzaktır”

Yeniden Refah Partisi Gölcük Kadın Kolları Başkanı Fatma Şimşek ve Yönetimi, parti binalarında, Uyuşturucu ile Mücadele Günü kapsamında açıklamalarda bulundu.

“Gençliği felakete sürükleyen tuzakların ikincisi ise; uyuşturucu maddeleridir”

Başkan Şimşek yaptığı açıklamada şu sözleri dile getirdi: “Toplumların gelişiminde genç neslin varlığı ve dinamizmi çok önemli bir yer tutar. Gençliğin toplumlar içinde ne denli büyük öneme sahip olduğunu bilen şer odakları; bir toplumu çökertmek için önce işe gençlikten başlamaktadırlar. Çünkü gençliği yıkmak demek, adeta toplumu temelinden çökertmek demektir. Bu sebepten gençlik bağımlılık tuzakları ile manevi yönden çökertilmeye çalışılmaktadır. Tekel yetkililerinin açıklamalarına göre, Türkiye’de yılda ortalama bir milyar litre içki tüketilmektedir. Gençliği felakete sürükleyen tuzakların ikincisi ise; uyuşturucu maddeleridir. Uyuşturucu alışkanlığı ve kaçakçılığı, manevi boşluklar ve buhranlar içinde kıvranan gençliğe kurulan tuzakların en tahrip edici olanlarından biridir. Kim olduğu, yaratılış gayesinin ne olduğu öğretilmeyen gençliğimiz bu tuzaklara kolayca düşebilmiştir. Siyasi, hukuki, ekonomik ve eğitim alanlarında gerekli adımların, denetimlerin ve yaptırımların atılmayışı gençliğin kendine yabancı, özentili, Batı hayranı bir hal almasını beraberinde getirmiştir. İşte gençliğimizi bu tuzaklardan uzak tutabilmek adına gerekli bütün adımları atabilecek iradeyi göstermek için biz varız” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.