DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

TEMAD Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü, askerlik yasasını değerlendirdi YASA DOĞRU UYGULAMAYLA ÇIKARTILMALI

TEMAD Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü, askerlik yasasını değerlendirdi  YASA DOĞRU UYGULAMAYLA ÇIKARTILMALI

TEMAD Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü, askerlik yasasını değerlendirdi

YASA DOĞRU UYGULAMAYLA ÇIKARTILMALI

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü, gündemi oldukça meşgul eden yeni askerlik yasası hakkında açıklamalarda bulundu.

Bir hizmeti yürütebilmek için belli sayıda asker gerekir

TEMAD Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü, yaptığı açıklamada şunları ifade etti:  “Ülkemizde gündemde olan Yeni askerlik yasası adeta Sevr Anlaşması’nın ikinci kademe uygulaması gibidir. Fakat aklıselim düşünce galip geldi ve bu yasa yeniden gözden geçiriliyor. Yasayı düzenleyenlerin aklıselim davranması, ülkemiz ve geleceğimiz açısından çok önemli. Bu yasa mevcut haliyle çıkarsa çok faydası olmaz.  Bir hizmeti yürütebilmek için belli sayıda asker gerekir. 10 kişinin yapması gereken işi 3 kişi yaparsa silahlı kuvvetler çökmüş olur. Bu yasa bugün deniz kuvvetlerini çok etkilemeyebilir ama kara kuvvetlerinin tümü asker üzerine. Bundan dolayı yasanın tekrar düzenlenmesi ve daha doğru kararların alınması gerekmektedir” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.