DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Trakyalılar Kaymakam Irmak’ı ziyaret etti

Trakyalılar Kaymakam Irmak’ı ziyaret etti

İlçemizin en önemli ve köklü hemşeri derneklerinden birisi olan, Gölcük Trakya İlleri Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ramazan Korkut ve yönetimi, Gölcük Kaymakamı Mustafa Irmak’a bir nezaket ziyaretinde bulunarak, kendisine Kıspet hediye ederek, hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

KORKUT, IRMAK’A DERNEĞİNİ TANITTI

Gölcük Trakya İlleri Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ramazan Korkut’a bu ziyaretinde, yönetim kurulu üyeleri, Orhan Karagöz, Metin Çantalı, Kadın Kolları Başkanı Gülten Karagöz ve Leyla Çantalı eşlik etti. Başkan Korkut, ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada, Kaymakam Irmak’a, dernekleri hakkında şu bilgileri verdi.  

KAYMAKAM IRMAK’A ‘KISPET” HEDİYE ETTİLER

“Gölcük Trakya İlleri Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği olarak, ilçemize yeni atanan Gölcük Kaymakamı Sayın Mustafa Irmak’a, hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk ve kendisine yeni görevinde başarılar diledik. Trakyalılar Derneği olarak, ilçemizde üzerimize düşen bir görev olduğunda, daima yanlarında ve yardımcı olacağımızı söyledik ve kendisine, Trakyamızın simgesi olan, ‘Kıspet’ i günün anlamı ve bizleri anması dileğiyle hediye ettik. Ayrıca Sayın Kaymakamımıza, derneğimizin yıllık faaliyetlerini  anlattık. Derneğimizin birlik, beraberlik, yöresel, kültür ve adetlerini gençlerimizle ve yaşadığımız Gölcük’e ve bunun içinde, kahvaltı, ev yemekleri, iftar yemekleri ve kültürel gezilerin düzenlediğini ve en önemlisi maddi durumu iyi olmayan hrmşerilerimizin, üniversitede okuyan çocuklarına burs yardımı yaptığımızı anlattık.”

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE BURS İMKANI

“Kadın Kolları Başkanımız Gülten Karagöz, Trakyalı Bayanları, bir araya toplayarak geçmişten gelen kültürleri yaşatma ve geliştirme çabalarında olduklarını, bu nedenle her ay dernek lokalinde bir araya gelerek, birlik ve beraberliklerini pekiştirdiklerini ifade ettik. Üniversitede okuyan çocuklara diğer bağışçıların yanında bir katkıda kendilerinin sunduğumuzu anlattık. Ayrıca derneğimiz ilçemizde faaliyet gösteren, Dernekler Platformunun bir üyesi olup, diğer dernekler ile birlikte ortak hareket ederek, folklor gösterisi, stant açma ve gecelerine iştirak etmek gibi faaliyetlerimizin olduğunu ifade ettik.” 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.