DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

TÜBİTAK Bilim Fuarı’nın açılışı KSO Dumlupınar Ortaokulu’nda yapıldı 62 ÖĞRENCİDEN 30 PROJE

TÜBİTAK Bilim Fuarı’nın açılışı KSO Dumlupınar Ortaokulu’nda yapıldı  62 ÖĞRENCİDEN 30 PROJE

TÜBİTAK Bilim Fuarı’nın açılışı KSO Dumlupınar Ortaokulu’nda yapıldı

62 ÖĞRENCİDEN 30 PROJE

KSO Dumlupınar öğrencileri TÜBİTAK projelerini sergilediler. KSO Dumlupınar Ortaokulu Öğrencileri 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarına katılan projeleri okulun çok amaçlı salonunda düzenledikleri açılış programı ile sergilediler. Öğrencilerin ortaya çıkarttıkları projeler ilçe protokolü tarafından oldukça beğenildi.

62 öğrenci 30 proje ile katıldı

KSO Dumlupınar Ortaokulu’ndan 62 öğrenci katıldıkları 30 projeyi okulun çok amaçlı salonunda sergilediler. Açılış programına Gölcük Kaymakamı Mustafa Irmak, Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Kahraman, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Şube Müdürü Naim Yüksel, Okul müdürleri, öğrenciler ve veliler katıldı.

Temiz, “Okulumuz olarak bugün gurur ve mutluluğu bir arada yaşıyoruz”

Açılışta KSO Dumlupınar Orta Okulu Müdürü Orhan Temiz.” Okulumuz olarak bugün gurur ve mutluluğu bir arada yaşıyoruz. Okulumuz öğrencileri bu sene hazırladıkları 30 proje ile TÜBİTAK 4006’ya katıldılar. Bu tarz projelerin öğrencilerimiz için çok faydalı olduğunu düşünüyorum. Gölcük’te başarı seviyemiz her sene artıyor. Tabi bu artışa TÜBİTAK’ın çok büyük katkısı oluyor. Ben inanıyorum ki önümüzde ki yıllarda daha güzel projeler ile başarılara imza atacağız’ dedi.

Gülsuyu, “Öğrencilerimizi tebrik ediyorum”

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, “Dumlupınar Ortaokulu ilçemizin en başarılı okullarından biri. Öğrencilerimiz TÜBİTAK’taki girişimiyle taçlandırmış oldular. Bu fuarda öğrencilerimizin çabalarını öğrencilerimize ve velilerimize bilgi açısından büyük katkı sağladığına inanıyorum. Başta öğretmenlerimiz olmak üzere öğrencilerimizi, okul idaremizi tebrik ediyorum, başarılar diliyorum. Ben bütün öğrencilerimizi ve öğretmenlerimi tebrik ediyorum” dedi.

Kaymakam Irmak, “Ben sizlere bu güzel çalışmalarınızdan dolayı başarılar diliyorum”

Kaymakam Irmak son olarak, “Bilimin asıl amacı çok iyi çalışmak. Ülkemize ve milletimize faydalı olmaktır. Siz değerli öğrencilerimiz bu konuda her zaman bilgili ve becerikli olduğunuza yürekten inanıyorum. Bugün burada teknoloji ile ilgili yaptığınız çalışmalar birer örnek çalışma olmuştur. Bu bilgilerden de faydalanacağınızdan eminim. Ben sizlere bu güzel çalışmalarınızdan dolayı başarılar diliyorum” dedi.

Bütün projeleri teker teker incelediler

Açılış konuşmalarının ardından Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Kahraman, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Şube Müdürü Naim Yüksel, Okul Müdürü Orhan Temiz TÜBİTAK 4006’ya katılan öğrencilerin projelerini teker teker gezerek yakından incelediler, öğrencilerle sohbet ettiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.