DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Türk Harb-İş Kocaeli Şubesi ailesi bayramlaştı BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI VERİLDİ

Türk Harb-İş Kocaeli Şubesi ailesi bayramlaştı BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI VERİLDİ

Türk Harb-İş Kocaeli Şubesi ailesi bayramlaştı

BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI VERİLDİ

Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şubesi, Bayramın birinci günü sendikada bayramlaşma programı gerçekleştirdi. Başkan Turhan Yıldız, tüm işçilerin ve Gölcük halkının bayramını kutladığını dile getirdi. Bayramlaşma törenine, Türk Harb-İş Sendikası Genel Merkez Genel Sekreteri Haldun Kurubacak’ta katılım sağladı.

Bayramın ilk gününde Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şubesi’nde gerçekleştirilen bayramlaşma programına Türk Harb-İş Sendikası Genel Merkez Genel Sekreteri Haldun Kurubacak, Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şubesi Başkanı Turhan Yıldız ve Sendika Üyeleri katıldı.

Yıldız, ‘İnsanları ayrışmaya, kavgaya, savaşa sürükleyenler değil, barışa, dostluğa ve kardeşliğe kavuşturanlar hayırla yad edilirler’

Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şubesi Başkanı Turhan Yıldız, bayramlaşma programında yaptığı konuşmada, “Bugün bir bayram günü sendikamızın bayramlaşma programına katılım sağlayan başta Genel Merkez Genel Sekreterimiz Sayın Haldun Kurubacak’a ve siz değerli sendika üyelerimize teşekkür ediyorum. Malumdur ki; insanları ayrışmaya, kavgaya, savaşa sürükleyenler değil, barışa, dostluğa ve kardeşliğe kavuşturanlar hayırla yad edilirler.Bu eşsiz vatan topraklarında,hiç  kimsenin yoksulluk ve sefalet içinde olmadığı, üretimin tüketimden fazla olduğu, emeğin değer bulduğu, hak, hukuk, adalet ve eşitliğin sağlandığı, güvenlik kaygısı ve gelecek endişesinin taşınmadığı, terör ve şiddetin son bulduğu, herkesin birlik ve beraberlik içinde yaşadığı mutlu bayramlar temenni eder,siz değerli sendika üyelerimizin ve dostlarımızın Ramazan Bayramını kutlarım’ dedi.

Kurubacak, ‘Biz büyük bir aileyiz’

Türk Harb-İş Sendikası Genel Merkez Genel Sekreteri Haldun Kurubacak, ise yaptığı konuşmada, “Bugün güzel bir gün, bugün Ramazan bayramımızı idrak etmekteyiz. Bugün burada sendika üyelerimiz ile birlikte bayramlaşmak için bir araya geldik. Türk Harb-İş Sendikası üyeleri büyük bir ailedir. Bizler de bu büyük ailenin birer parçalarıyız. Bu büyük aile her zaman herkese örnek olmuştur. Türk Harb-İş Sendikası Kocaeli Şubesi olarak tüm İslam Aleminin ve Gölcük halkının Ramazan Bayramını en içten dileklerim ile kutlar, ülkemize huzur ve mutlulukların gelmesini niyaz ederim” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.