DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Volkan Konak Hilal Balık’ı çok beğendi

Volkan Konak Hilal Balık’ı çok beğendi

İlçemizde geçtiğimiz yıl Kavaklı Sakili’nde Sezai Gönenç, Zekai Gönenç ve Ali Dönmez ortaklığında  hizmet vermeye başlayan Hilal Balık önemli bir ismi ağırladı. Karadeniz Müziğinin güçlü sesi Volkan Konak Hilal Balık’ı çok beğendi.  

Gölcük’e geldiği zaman yeniden uğrayacakmış

Karadeniz müziğinin güçlü sesi Volkan Konak, Kavaklı Sakili’nde Sezai Gönenç, Zekai Gönenç ve Ali Dönmez ortaklığında  hizmet vermekte olan Hilal Balık’ı ziyaret etti. Gerçekleştirdiği ziyarette Hilal Balık’ı çok beğendiğini ifade eden  Karadeniz müziğinin güçlü sesi Volkan Konak, balıkların lezzetinin ve kalitenin ön plana çıktığı yer olduğunu ve Kavaklı Sahili’ni  ziyareti süresince uğrayacağı adreslerden bir diğerinin de Hilal Balık olduğunu ifade etti.

Gönenç, “Volkan Konak’ı Hilal Balık ailesi olarak ağırlamaktan büyük mutluluk ve gurur duyduk”

Volkan Konak’ın iş yerlerine gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı duyduğu mutluluğu ifade eden Hilal Balık işletmecilerinden Zekai Gönenç, “ Karadeniz Müziğinin güçlü isimlerinden Volkan Konak’ı Hilal Balık ailesi olarak ağırlamaktan büyük mutluluk ve gurur duyduk. Volkan Konak ziyaretinde Hilal Balık’ı çok beğendiğini ve bir sonraki Gölcük ziyaretinde mutlaka yeniden ziyaret edeceğini ifade etti. Gerçekleştirdiği ziyaretle bizleri oldukça mutlu eden Volkan Konak’a sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.