DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcükspor yeni Başkanı Hüseyin Çardak, “TANER GÜLLERİ GÖLCÜKSPOR’A GÜÇ KATACAK”

2019-2020 döneminde adaylığı Ahmet Şahin’den devralan Hüseyin Çardak ve yönetimi öncelikle Teknik Direktör konusuna çözüm buldu.

Gölcükspor  yeni sezon öncesinde Teknik Direktörüne kavuştu. Bu sezon Kırmızı Siyahlı takımla önemli hedefler peşinde olacak olan Taner Gülleri kendisini Gölcükspor teknik direktörü yapan imzayı bugün   Gölcük Belediyesi Sanat Galerisinde taraftarların huzurunda  attı. Gülleri’ye ilgi oldukça yoğun oldu.

Gölcükspor’un Yeni Teknik Patronu Taner Güller oldu. Ülke futboluna geçmişte önemli hizmetlerde bulunan ve Kocaelispor’da gol kralı olan Taner Gülleri kendisini Gölcükspor’un teknik patronu yapan imzayı bugün attı. Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi’nde gerçekleşen imza törenine; Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Fikret Ormancıoğlu, Gölcükspor Başkanı Hüseyin çardak, Yönetimi, Eski Gölcükspor Genel Kaptanı Adem Ellibeş, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri, ilçemizin STK ve Dernek başkanları ile çok sayıda Gölcükspor gönüllüleri  katılım sağladı.

Çardak, ‘Bizler Teknik Direktörümüze güveniyoruz’

Gölcükspor Başkanı Hüseyin Çardak, çok değerli bir Teknik Direktör ile çalışacakları için mutlu olduğunu ifade ederken, ‘Artık Gölcükspor’u hedefe taşıma vakti. Uzun süredir taraftarlarımızın hayal ettiği sezonu güçlü isimleri kadromuza katarak yaşayacağız. Taner Gülleri kardeşimiz artık Gölcükspor’umuzun teknik direktörü. Bizler kendisine güveniyoruz ve hedeflerimize ulaştıracağına inanıyoruz. Atılan imzalar Gölcüksporumuza hayırlı olmasını diliyorum’ dedi.

Gülleri, ‘Gölcüksporumuzu hak ettiği yer bellidir’

Yeni Teknik Patron Taner Gülleri Gölcükspor’un başına geçtiği için mutlu olduğunu ifade ederek, ‘Taraftarlarımızın bizden beklediği başarıya inşallah birlik ve beraberliğimizle ulaşacağız. Allah utandırmasın. Gölcüksporumuzu hak ettiği yer bellidir. Değerli başkanımızın da belirttiği gibi atılan imzalar bu güzel takıma hayırlı olsun’ diye konuştu.

Sözleşme imzaladı

Konuşmaların ardından Teknik Direktör Taner Gülleri kendisini Gölcükspor Teknik Direktörü yapan imzayı attı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.