DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Ahsen Rumelioğlu 18. Yaş günü ailesi ve sevenleri ile birlikte kutladı

Ahsen Rumelioğlu 18. Yaş günü ailesi ve sevenleri ile birlikte kutladı

İlçemizin tanımmış isimlerinden olan Hisareyn köyü sakinlerinden Ufuk- Özlem Rumelioğlu çiftinin kızları Ahsen Rumelioğlu 18 .yaş gününü ailesi ve sevenleri ile birlikte kutlamanın mutluluğunu yaşadı.

Bu mutlu gününde yalnız bırakmadılar

Rumelioğlu ailesinin Hisareyn’de bulunan evlerinin bahçesinde düzenlenen doğum günü partisine Gölcük’ün tanınmış simalarından Serdar Abanoz ve eşi Nihal Abanoz, Ahsen Rumelioğlu’nun amcası Uğur ve eşi Emine Rumelioğlu , Değirmendere’nin tanınmış simalarından Gökhan Yalta ve eşi Esma Yalta ile aile dostları Barbaros Dirlik ve eşi Berna Dirlik ve yakınları katıldı.

Doğum günü partisine katılım sağlayan herkese teşekkür etti

18. yaş gününü ailesi ve sevenleri ile birlikte kutlamanın mutluluğunu yaşayan Ahsen Rumelioğlu, doğum günü partisine katılım sağlayan herkese teşekkür etti. Doğum günü pastasını sevdikleri ile birlikte kesen Ahsen Rumelioğlu pasta ikramının ardından bu güzel gününde kendisini yalnız bırakmayan ailesi ve sevenleri ile birlikte gece boyunca gönüllerince eğlendiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.