DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

AK Parti’nin 103. Genişletilmiş Danışma Meclisi Toplantısında MEHMET ELLİBEŞ RÜZGARI ESTİ

AK Parti’nin 103. Genişletilmiş Danışma Meclisi Toplantısında

MEHMET ELLİBEŞ RÜZGARI ESTİ

Ak Parti Gölcük İlçe Teşkilatı tarafından 103.sü gerçekleştirilen Genişletilmiş Danışma Meclisi toplantısı yapıldı. Yapılan toplantıya Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’da katıldı. Partililer Büyükakın ile fotoğraf çektirirken Büyükakın salonda olan partililer ile tek tek tokalaştı. Toplantı salonuna girer girmez Belediye eski Başkanı ve şimdi ki İl Başkanı Mehmet Ellibeş damga vurdu. Salonda Mehmet Ellibeş rüzgarı esti. Başkan Ellibeş konuşmasında önemli konulara değindi.

AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı 103. Genişletilmiş Danışma Meclisi Toplantısı geçtiğimiz akşam Kongre Sarayı’nda Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş’in katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantıya katılım oldukça yoğun oldu.

AK Parti 103. Genişletilmiş Danışma Meclisi Toplantısına Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Belediye Başkan Vekili Fikret Ormancıoğlu, AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen, Belediye Başkan Yardımcıları, İl ve İlçe Yöneticileri, İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz ve çok sayıda partililer katılım sağladı.

Toplantının Divan Başkanı Özge Yakupoğlu oldu

Divan Başkanlığına Özge Yakupoğlu, Divan Kurulu İlçe Yönetimi Kemal Kurt, Emine Turhan, Zafer Aytaç seçildi.

Seymen, ‘Vatanımızın ve milletimizin yılmaz bekçileri sizlersiniz’

Toplantıda ilk olarak konuşmayı AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, yaptı. Başkan Seymen, ‘Öncelikle hepinizi sevgi saygı muhabbetle selamlıyorum. Genişletilmiş Danışma Meclisi Toplantımıza hepiniz hoşgeldiniz. Gördüğünüz gibi biz büyük bir aileyiz. 2002 yılında başlayan Önderimiz Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde yola çıkarak büyük bir başarıya imza attık. Vatan, millet ülke sevdalısı olan AK Teşkilatımız hepiniz 17 yılda büyük başarılara imza attınız. Allah hepinizden razı olsun.31 Mart Yerel Seçimlerinde de bu anlayışla yola çıktık. Bu anlayışla büyük zaferlere ulaştık. Zirveye de AK sevdanın bayrağını astık. Sizlerle bu yüzden gurur duyuyoruz. Kocaeli’de oyunu arttıran ilçe Gölcük oldu. Bu zaferin mimarı gece gündüz çalışan sizlersiniz. Şimdi önümüzde 2023 yılına kadar seçim yok. Ama biz aynı azim ve aynı kararlılıkla milletimizle aynı azimle çalışmamızı sürdüreceğiz. Sayın İl Başkanımız Mehmet Ellibeş olduktan sonra bu inancın bu kararlığın daha fazla arttığını gösteriyor. Birlik ve beraberlik her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyduğumuz günleri yaşıyoruz. Unutmayın ki her zaman liderimiz olan Recep Tayyip Erdoğan ve Aziz Milletimiz bu kararlılık sayesinde daha da büyük güç bulacaktır. 2023, 2053, 2071 hedeflerimiz üzerine kararlılıkla yürüyoruz. Yalan siyaseti ortaya koyan, terör işbirlikçileri ile kol kola yürüyenlere hiçbir zaman izin vermeyeceğiz. Vatanımızın ve milletimizin yılmaz bekçileri sizlersiniz. Bu yolda da siz değerli Teşkilat üyesi kardeşlerime güvenim tamdır. Unutmayın ki vatan sevgisi imandandır’ dedi.

Özdemir, ‘AK Parti’nin bayrağını zirveye taşıyacağız’

AK Parti Gölcük Belediye Meclis Grup Başkan Vekili Kadir Özdemir, ‘Öncelikle belediye başkanlığımız adına yurt dışında olan Sayın belediye Başkanımıza saygılarımı sunuyorum. Başkanımızı aradım ve bana şunu söyledi. Kocaeli’de oyunu en fazla bizler arttırdık. Bunun nedeni teşkilatımızdır. Allah sizlerden razı olsun dedi. Bizler tüm teşkilatımızla adalet terazisinden şaşmadan AK Parti’nin bayrağını zirveye taşıyacağız. Bir sözü de 41 yıldır Gölcük’e hizmet veren Mehmet Ellibeş abimizedir. Kendisi yeni görevini en iyi şekilde yerine getirecek, partimizi en iyi şekilde temsil edecektir’ dedi.

Büyükakın, ‘AK Parti’nin 17 yıllık başarısı teşkilatı sayesindedir’

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, ‘’Hepiniz Genişletilmiş Divan toplantımıza hoşgeldiniz. Genişletilmiş İstişare toplantılarımız aslında teşkilatlarımızla belediyelerimizin buluşması açısından çok önemli. Sizler soracağınız sorularla vatandaşlarımızın taleplerini de iletmiş olacaksınız. Sizlerden gelecek olan taleplere de birazdan bakacağız. Sizler bizim sahadaki gören gözümüz duyan kulağımız olacaksınız. Ben size 4 ay boyunca çalışmalarınızla bizlere verdiğiniz destekten ötürü sonsuz teşekkür ediyorum. AK Parti’nin 17 yıllık gücü teşkilatlarının azmi ve çalışkanlığıdır. Burada unutmamamız gereken konu var. Bugün şehitlerimiz var. Bugün şehit olan kıymetli evlatlarımıza Allah’tan rahmet kederli ailelerine ve Türk Milletine başsağlığı diliyorum. Bizler burada rahat bir şekilde toplantı yapıp, gezebiliyorsak şehitlerimizin vatan mücadelesinden ötürüdür. Şehitlerimizi asla unutmayacağız’ dedi.

Ellibeş, ‘Rehavete asla kapılmak yok’

AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, ‘Öncelikle bende Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. 15 Temmuz Şehitlerimizin de ruhları şad olur inşallah. Bu sahneye birçok kere belediye başkanı olarak geldim. Yaptıklarımı ve yapamadıklarımı paylaştım. Sizlerle güzel yola çıktık. Çok çalıştınız, her zaman yanımda oldunuz, çile çektiniz. Sizlerin bu emeklerini ben hep çok güzel hatırlayacağım. Hani Gölcük Belediyesi adına tescillediğimiz sloganımız vardı ya, birlikte başardık; Bizler hep birlikte yaptık, birlikte başardık. 17 ağustos 1999 depreminden sonra bir daha ayağa kalkamaz dedikleri Gölcük’ü birlikte ayağa kaldırdık. Bugün başka bir görevle karşınızdayım. Her zaman içinde bulunmaktan gurur duyduğum AK Parti ailem benim için çok büyük bir onur. Genel Başkanımıza Sayın Cumhurbaşkanımıza bir daha şükranlarımızı sunuyoruz. Biz Partimizin kurulduğu ilk günden bugüne kadar Kocaeli teşkilatı olarak en büyük desteği verdik. Yağmur çamur demeden çalışarak Sayın Cumhurbaşkanımıza Dik Dur, eğilme mesajını verdik. En son 31 Mart Seçimlerinde de böyle olmadı mı? Bizler o seçimde de çok büyük farkla da Gölcük’te ve Kocaeli’de büyük başarılar elde ettik. Bu sonuçlar bizim içi mükemmel ama son değil. Daha yürüyeceğimiz çok yolumuz var. Çok yorulacağız, ülkemiz için çok çalışacağız durmak yok yola devam arkadaşlar. İl Başkanınız olarak sizden ricam şu; Kocaeli her konuda örnek olmuştur. Birlik ve beraberliği konusunda tüm teşkilatlarımız ve Gölcük halkı büyük uyumu yansıttı. Bugünden sonra da Gölcük’te aynı birlik ve beraberliğimizi yansıtacağız. Her zaman diyoruz ya AK Parti çok büyük bir aile. Bizim enerjimiz sizlersiniz. Bu her zaman da devam edecek. Bugün sizlerle bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Sizlerden aldığım enerjiyle İl Başkanlığı görevimde de bugüne kadar en büyük desteği yine Gölcük’ten alacağıma inanıyorum. 2023 Hedefleri için çok çalışmamız gerektiğini size belirtmek istiyorum: Genel Başkanımıza Sayın Cumhurbaşkanımıza verdiğimiz sözü yerine getirmek için çok çalışacağız diyorum’ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.