DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Başkan Sezer hacı adaylarını uğurladı

Başkan Sezer hacı adaylarını uğurladı

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, hac görevini yerine getirmek için kutsal topraklara giden 49 hacı adayını Kongre Sarayı’nda yapılan program ile uğurladı.

Kafile başkanlığını Gölcük eski Müftüsü Mustafa Okullu hocanın yaptığı 49 hacı adayını kutsal topraklara, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ve aile yakınları dualarla uğurladı. Hava alanına gitmek üzere yola çıkan Gölcüklü hacılar, 37 gün sonra kutsal topraklardan ilçemize dönecekler.

“ÜMMET, MİLLETİMİZ, AİLELERİNİZ, GÖLCÜK VE BİZLER İÇİN DUA EDİN”

Başkan Ali Yıldırım Sezer hacı adaylarına seslendiği konuşmasında; “Allah’ın emrettiği hac ibadetini yerine getirmek için sevgili hemşehrilerim yola çıkıyorlar. Bende burada sizinle birlikte olmaktan büyük onur duyduğumu söylemek istiyorum. Allah yolunuzu açık etsin. Hayırlısıyla gidip, gittiğinizde de evvela ümmet için sonra milletimiz için, daha sonra da aileleriniz için, en sonra da Gölcük ilçemiz için, bizler için dua etmenizi sizlerden istirham ediyorum. Allah ibadetlerinizi kabul etsin ve hac ibadetini yerine getirmiş hacılar olarak ilçemize dönmeyi nasip etsin. Sizleri saygıyla, sevgiyle selamlıyorum” dedi. Ardından Kuran-Kerim Tilaveti ve dualar yapıldı. Başkan Sezer, hac görevinde gerekli olacak malzemelerden hazırlanmış olan bir çantayı hacı adaylarına taktim etti ve hatıra fotoğrafı çekilmesi sonrasında uğurlama programı son buldu. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.