DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, GÖLCÜK ÖRNEK BİR KENT OLACAK

Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer,

 GÖLCÜK ÖRNEK BİR KENT OLACAK

Kocaeli, Gölcük Turizm Birliği Olağan Meclis Toplantısı, Gölcük Belediyesi’nin turizmdeki tarihi mekanı Değirmendere Yalı Evleri Tesisleri’nde Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in başkanlığında yapıldı. Başkan Sezer yaptığı açıklamada, “Gölcük’ün turizm alanında gelişerek, sosyal, kültürel ve sportif anlamda öncü bir kent olması yolunda, var gücümüzle çalışacağız” dedi.

Kocaeli, Gölcük Turizm Birliği Olağan Meclis Toplantısı, Gölcük Belediyesi’nin turizmdeki tarihi mekanı Değirmendere Yalı Evleri Tesisleri’nde yapıldı. Toplantıya Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Termal Turizm Birlik Müdürü Ayşe Dışpınar ile birlikte Gölcük ve Başiskele Belediyesi Meclis Üyeleri katılım sağladı. Toplantı da 2018 yılı kesin hesapları ile 2018 yılı faaliyet raporu görüşüldü.

“TURİZM GELİŞMİŞLİK DÜZEYİNDE EN ÖNEMLİ UNSUR”

Toplantı sonrasında bir açıklamada bulunan Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, “Turizm bir kentin gelişmişlik düzeyinde en önemli unsurların başında gelir. Çünkü bir kent, diğer kentlerden ne kadar çok misafir çekip, ağırlayabiliyorsa, hem o ölçüde ekonomik olarak refah düzeyini arttırır, hem de o ölçüde tanınırlık kazanır. İşte bu hedefle bizde Gölcükümüzün turizm yönünde daha da fazla gelişmesi için geçmişte olduğu gibi gelecekte de önemli projelere imza atacağız” dedi.

“ÇEKİM MERKEZİ ALANIMIZI GELİŞTİRECEĞİZ”

Açıklamasına devam eden Sezer, “Şuan da Belediyemiz bünyesinde Ilıca, Yalı Evleri, Erikli Tepe gibi çekim merkezi olma noktasında örnek tesisler var. Öncelikli hedefimiz bu tesisleri en mükemmel şekilde işletmek. Saraylı, Örcün ve beraberinde bütün köylerimizi de aynı şekilde turizm yönünden çekim merkezi olmasına çalışacağız. Bundan sonra ki süreçte, hem bu tesislere ve bölgelere önem vereceğiz, hem de yeni tesisler ekleyerek çekim merkezi alanımızı geliştireceğiz. Aynı şekilde sahillerimizde bizim için çok değerli. Bu noktada Gölcük’ün turizm alanında gelişerek, sosyal, kültürel ve sportif anlamda öncü bir kent olması yolunda, var gücümüzle çalışacağız. Gölcük’ün her yönden gelişmesi için aralıksız mesai harcamayı sürdüreceğiz” dedi. Tarihi Yalı Evleri’nde yapılan toplantı fotoğraf çekimi ardından son buldu.  

YORUMLAR

  1. Murat Aktas dedi ki:

    sokak hayvanları için nasıl bir çalışma yapılacak.