DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Büyükakın’dan Sezer’e ziyaret GÖLCÜK GÜZEL PROJELERİ HAKEDİYOR

Büyükakın’dan Sezer’e ziyaret

GÖLCÜK GÜZEL PROJELERİ HAKEDİYOR

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.


31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin ardından Gölcük Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’i makamında ziyaret etti.

Başkan Tahir Büyükakın, Gölcük Belediye Hizmet Binası önünde Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer,  AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri, teşkilat mensupları tarafından karşılandı.

Büyükakın, ‘Her zaman işbirliği içerisinde hareket edeceğiz’

Ziyarette Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın ve Başkan Ali Yıldırım Sezer bir süre sohbet etti. Başkan Büyükakın ziyaretle ilgili olarak şunları söyledi: “Büyükşehir Belediyesi olarak ilçelerimizde gerçekleştirdiğimiz çalışmaları yerinde inceliyoruz. Gölcük’e Gönül Belediyeciliği anlayışı ile hizmet verecek olan başkanımıza bu görevinde başarılar diliyoruz ve kentimizin yararına olacak her adımda kendisine destek olacağımızı, işbirliği içerisinde hareket edeceğimizi ifade etmek istiyorum. Gölcük güzel projeleri hakediyor’’  dedi.

Sezer, ‘Bu bir bayrak yarışı’

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi: “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tahir Büyükakın’a ziyaretleri nedeni ile çok teşekkür ediyorum. Bu bir bayrak yarışı. Biz de bu bayrağı aldığımız yerden daha ileriye götürme noktasında elimizden gelen gayreti göstermeye çalışacağız” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.