DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

CHP Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel, “MİLLET İTTİFAKI TÜRKİYE’NİN ÇIKIŞ KAPISIDIR”

CHP Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel,

“MİLLET İTTİFAKI TÜRKİYE’NİN ÇIKIŞ KAPISIDIR”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Gürel geçtiğimiz gün Millet İttifakı olarak bir araya gelmelerini değerlendirerek, “ Bu bir başlangıçtır ve devamı gelecektir. Millet İttifakı Türkiye’nin çıkış kapıdır” dedi.

Gürel, “2023 seçimlerinde Millet İttifakı olarak büyük bir başarıya imza atacağız”

CHP Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel yaptığı açıklamada, “ Geçtiğimiz günlerde seçilen belediye meclis üyelerimizin organizatörlüğünde seçilemeyen meclis üyelerimizi de unutmadığımız ve daima birlikte olduğumuzu göstermek açısından bir kaynaşma yemeği yapıldı.  Buradaki amaç güzel birlikteliğimizi devam ettirmek, ittifaktan kaynaklı birliktelik yaptığımız İYİ Partili arkadaşlarımızı da unutmadığımızın bir göstergesidir. İttifak içerisinde olduğumuz ve olmaktan büyük keyif aldığım İYİ Parti İlçe Başkanımız ile sıcak ilişkilerimizi daima ilerleteceğimizi belirtmek isterim. Her ne kadar farklı siyasi partilerde olsak özümüzde demokrasi, milli duygular ve vatan sevgisi ortak amaçlarımız olduğu için bu birliktelik sağlam temellere atılmıştır. Bu yemek bir başlangıçtır ve devamında her iki partinin de yöneticilerinin de katılacağı organizasyonlar yapılacaktır. Bu bir başlangıçtır ve devamı da gelecektir. Unutulmamalıdır ki Millet İttifakı Türkiye’nin çıkış kapısıdır. Bizler inanıyoruz ki 2023 seçimlerinde Millet İttifakı olarak büyük bir başarıya imza atacağız” dedi.

“Ertuğrul Akalın Başkanımızla birlikte o dopdolu ve canlı Temmuz geceleri halkımız tarafından özlemle beklenmektedir”

Gölcük’te son zamanlarda yapılan ve yapılacak olan etkinlikler hakkında düşüncelerini dile getiren Başkan Gürel, “İnsanların morallerini dik tutmak için kaynaşmalarını sağlayabilmek için yapılan ve yapılması planlanan sosyal aktiviteler çok önem arz etmektedir. Günümüz koşullarında zaten ekonomik krizle boğuşan halkımız bu tür etkinliklerle bir nebzede olsa deşarj olabilmektedir. Özellikle önümüzdeki Pazar günü Fındık Festivali kapsamında organize edilen konser, gelecek günler için bir umut ışığı olacağı inancındayım. Çünkü özellikle deprem öncesinde Ertuğrul Akalın Başkanımızla birlikte o dopdolu ve canlı Temmuz geceleri halkımız tarafından özlemle beklenmektedir. Körfez’in incisi konumundaki eski adıyla Değirmendere Beldemize vapurlarla insanlar gezmeye gelir ve buradaki esnafımıza ekonomik destek sağlamaktaydı. Tekrar bu eski günlere dönmeyi özlemle beklemekteyiz. Bu bağlamda belediyemizden beklentim; ilçemizin köylerindeki fındık, çavuş üzümü, elma, armut ve kiraz gibi meyve yetiştiriciliğini özendirip, teşvik ederek eski beldelerimizde ki bu meyve festivallerini hayata geçirip bütün Gölcük’e yaymamız gerekir. Bu şekilde dışarıdan da insanlarımızın ilçemize gelmeleri sağlanmalıdır” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.