DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Cumhuriyet Parkı’nda bulunan başıboş köpekler tedirgin ediyor

Cumhuriyet Parkı’nda bulunan başıboş köpekler tedirgin ediyor

İlçemizde aileler tarafından en çok tercih edilen parklardan biri olan Cumhuriyet Parkı’nda bulunan başıboş köpekler tehlike saçıyor.  Aileler bu köpeklerin Cumhuriyet Parkı’nda uzaklaştırılması gerektiğini  ifade ettiler.

Vatandaşlar korkuyor

Gölcük Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl hayata geçirilen Cumhuriyet Parkı’nın içinde bulunan ve sayıları bir hayli fazla olan sokak köpekleri aileleri tedirgin etmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde  sokak köpeklerinden biri bir çocuğa saldırdığını ve çocuğu zor kurtardıklarını ifade eden vatandaşlar bu köpeklerin en kısa zamanda Cumhuriyet Parkı çevresinden uzaklaştırılması gerektiğini belirttiler.

Çiğ kemik vererek köpeklere iyilik değil kötülük yapıyorlar

Cumhuriyet Parkı’nda bulunan sokak köpekleri hakkında düşüncelerini dile getiren vatandaşlar yaptıkları açıklamada, “ Cumhuriyet Parkı çocuklar için yapıldı ama sokak köpeklerinden dolayı aileler rahatlıkla çocuklarını getirip burada rahat oynatamıyorlar. Bu köpeklerin en kısa zamanda bu alandan alınması gerekiyor. Bu köpeklerin buradan ayrılmamasını en büyük sebebi buraya yemek getiren veya kemik atan çok fazla oluyor. Bunların çoğuda çiğ kemik oluyor ve köpeklere çiğ kemik vermek çok yanlış. Çiğ kemik hem köpeği hasta eder hem de vahşileştirir. Yani burada iyilik yapıyoruz derken aslında kötülük yapıyorlar. Buraya bu şekilde yemek ya da kemik getirmeseler bu köpekler Cumhuriyet Parkı’nda durmaz. Aslında bu duruma yetkililerin bir çözüm bulması gerekiyor. Geçtiğimiz gün bir çocuğun kolunu sokak köpeklerinden biri ısırdı, elinden zor alındık. Bu durumun tekrar yaşanmaması için bir çözüm bulunmasını istiyoruz” dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.