DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Değirmendere Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan çocuk parkına ACİL BAKIM YAPILMASI İSTENİYOR

İlçemize bağlı Değirmendere Cumhuriyet Mahallesi, Kuruçeşme Camii’nin arkasında bulunan çocuk parkının bakımsız ve bazı bölümlerinin hasarlı olması gözlerden kaçmıyor. Mahalle sakinleri ve aileler bu parka çok acil bakım yapılmasını istediklerini ifade ettiler.

“Çocuklarımız yaralanabilir”

Değirmendere Cumhuriyet Mahallesi Kuruçeşme Camii’nin hemen arkasında bulunan ve bakımsızlığıyla dikkat çeken çocuk parkı hakkında düşüncelerini dile getiren mahalle sakinleri, “ Yaz aylarını yaşadığımız şu ünlerde çocuklarımız evlerde tutmakta zorlanıyoruz. Biraz eğlensinler ve oyun oynasınlar diye parkları getiriyoruz ama çocuk parkının bu şekilde bakımsız ve hasarlı olması bizleri açıkçası tedirgin ediyor. Allah korusun çocuklarımız yaralanabilir. En basitinden park içinde bulunan tahterevallinin oturma yerleri kırık ve çocuklar buradan düşebilir. Biz parkı komple yenilesinler istemiyoruz ama en azından bu kırık olan parçaları yenileyebilir ve parka biraz bakım yapabilirler” dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.