DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Değirmendere’de sivrisineklere karşı ilaçlama yapılmaya başlandı

Son zamanlarda büyük sıkıntı yaratan sivrisineklere karşı Gölcük Belediyesi ilaçlama aracı ile Değirmendere’de ilaçlama yapmaya başladı. Özellikle akşam saatlerinde yapılan ilaçlama ilçe genelinde yapılması isteniyor. 

Değirmendere’nin çeşitli  Mahallelerinde ilaçlama yapılıyor

Özellikle son iki yıldır  Kocaeli genelinde büyük sıkıntı yaratan ve soktuğu bölgede en az 15- 20 gün ödem yapan sivrisineklere karşı Gölcük Belediyesi tarafından ilaçlamalar devam ediyor. Gölcük Belediyesi’ne ait özel sinek ilaçlama araçları ile ekipler Değirmendere’nin çeşitli mahallelerinde  yapılan ilaçlama vatandaşları biraz da olsa rahatlatsa da ilaçlamanın daha sık yapılması gerektiğini ifade ettiler. Yapılan ilaçlamayı gören vatandaşlar konu hakkında yaptıkları açıklamada, “ Bu son iki yıldır sivrisineklerden çok çekiyoruz. Biz bu zamana kadar böyle sivrisinek görmemiştik. Son iki yıldır bu sivrisinekler resmen hayatımızı mahvetti. Soktuğu bölgedeki şişlik en az 15- 20 gün geçmiyor ve diğer sivrisinek ısırıklarına göre daha çok kaşınıyor. Akşam olunca kapı pencere açamaz olduk. Buna rağmen yinede sivrisineklerden kaçamadık. Sağlık Ocakları ve hastaneler sivrisinek ısırıklarından kabaran vatandaşlarla dolu. Belediye ekiplerinin yapmış olduğu ilaçlama inşallah bu sinek türünü bir nebze olsa yok ederde bizlerde rahat birer nefes alırız” dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.