DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Değirmenderespor’dan müthiş atak ADEM ELLİBEŞ VE METİN PEKEN DEĞİRMENDERESPOR’DA

Değirmenderespor’dan müthiş atak

ADEM ELLİBEŞ VE METİN PEKEN DEĞİRMENDERESPOR’DA

İlçemizin en köklü ve mazisi başarılarla dolu olan Değirmenderespor’da, yeni dönem resmen start aldı. Yeşil-Siyahlı Yönetim aldığı Radikal kararla, Gölcükspor’un efasanevi eski Genel Kaptanı Adem Ellibeş’i Sportif Direktörlüğe, Gölcükspor’un eski teknik direktörlerinden Metin Peken’i de teknik direktörlüğe getirdi. Başkan Severcan Kara ve yönetimi, bu iki ismi bu sabah kamuoyuna duyurdular. 

Bu sezon Kocaeli Amatör Süper Lig’de mücadele edecek olan, Değirmenderespor’da güzel işler olmaya devam ediyor.  Gölcük’ün en köklü ve mazisi başarılarla dolu olan Değirmenderespor’da, yeni dönem resmen start aldı. Yeşil-Siyahlı Yönetim aldığı Rakikal kararla, Gölcükspor’un efasanevi eski Genel Kaptanı Adem Ellibeş’i Sportif Direktörlüğe, Gölcükspor’un eski teknik direktörlerinden Metin Peken’i de teknik direktörlüğe getirdi. Başkan Severcan Kara ve yönetimi, bu iki ismi bu sabah kamuoyuna duyurdular. Gölcük Kahve Deryası’nda düzenlenen kahvaltılı basın toplantısı ile Ellibeş ve Peken’i kamuoyuna tanıtan Başkan Kara, Ellibeş ve Peken’den beklentilerinin yüksek olduğunu söyledi.  Toplantıya, Yeşil-Siyahlı Yönetim tam kadro katıldı.

Uzun yıllar Gölcükspor altyapısında görev alan ve bazı dönemlerde Gölcükspor Teknik Direktörü olarak, zor dönemlerde ateşten gömleği üstüne giyen teknik adam Metin Peken ise öncelikle kendisine bu görevi teklif eden ve kendisine güvenen Başkan Kara ve yönetimine teşekkür ederek başladığı konuşmasına şöyle devam etti. “Değirmenderespor, Kocaeli Futbolunun mihenk taşlarından birisidir. Uzun yıllar Kocaeli ve Gölcük futboluna hizmet ettiğim için, bu bölgeyi yi bilen bir insanım. Amacım, Değirmenderespor’u layık olduğu yere taşımak ve başarı çıtasını yükseltmek. Çünkü Değirmenderespor, artık bu lige çok fazla takım. Kadromuzdaki oyuncuları en iyi şekilde kullanarak, hem Gölcükspor’a, hem Kocaelispor’a yetenekli genç oyuncuları sunmak. Yeni sezon hepimize hayırlı uğurlu olsun.”

Teknik direktör Peken’den sonra söz alan, Sportif Direktör ve Gölcükspor’un efasanevi eski Genel Kaptanı Adem Ellibeş ise sözlerine neden Değirmenderespor’u seçtiğini anlatarak başladı. Hayatının futbol olduğunun altını çizen Sportif Direktör Ellibeş, “Bundan sonra bilgi ve tecrübelerimi yeni takımım olan Değirmenderespor’un başarısı için harcayacağım. Neler yapabileceğimi ve neler yapmak istediğimi başkan ve yönetici kardeşlerimle paylaştım. İlk öncelikli hedefimiz Gölcükspor’un pilot takımı olmak. Bunu Gölcükspor’un başkan ve yöneticileriyle de görüştüm ve olumlu görüş belirttiler. Bizdeki iyi ve yetenekli oyuncuları Gölcükspor’a kazandırmak, Gölcükspor’da kadroya giremeyen genç oyuncuları Değirmenderespor’da değerlendirmek. İlk amacımız bu olacak” dedi.

Sportif Direktör Ellibeş, konuşmasının devamında Amatör spordan para konusunun konuşulması gereken en son konu olduğuna dikkat çekerek, “Bizim hedefimiz çok paralar vererek, oyuncu almak değil. Az para ile iyi oyuncular almak. Ama bunu yaparken de sporcunun ahlaki değerleri de ön planda olacak. Camiamıza yakışan geneç ve yetenekli oyuncuları bünyemizde barınarak,, onlara para yerine gerekli giderlerini karşılmak olacak. Bu gıda olur, eğitim masrafı olur. Yani buun gibi şeyler. Hedefimiz yukarıda ifade ettiğim gibi, ilk olarak Gölcükspor’un pilot takımı olmak, ikincisi de az parayla çok iş yapmak olacak. Yeni sezon Değirmenderespor’umuzu layık olduğu yerlere taşımak ve Değirmendersepor taraftarları ile Değirmendere’ye yakışan bir takım oluşturmak. İnşallah Metin Peken Hocamız ile bu doğrultuda bir ekip oluşturmak” diye konuştu.

Basın toplantısı, toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.