DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Dünya Değişim Günü ilçemizde kutlanacak

Dünya Değişim Günü ilçemizde kutlanacak

Dünya Değişim Günü ilçemizde kutlanacak

Uluslararası Değişim Federasyonu ve Gölcük Belediyesi tarafından organize edilen 7 Temmuz Dünya değişim günü kutlama programı ilçemize bağlı Değirmendere Uğur Mumcu Parkı Spor Tesislerinde gerçekleştirilecek.

7 Temmuz Dünya Değişim Günü ilçemizde çeşitli etkinliklerle kutlanacak. İlçemizde Değirmendere Yüzbaşılar Mahallesi’nde bulunan Uğur Mumcu Parkı Spor Tesislerinde kutlanacak olan 7 Temmuz Dünya değişim günü kutlama programı saat 15.30’da başlayacak.

Değişim için yerinden oynatmadığımız tek bir taş bile kalmamalıdır

Uluslararası Değişim Federasyonu yetkilileri, ‘Değişim için harekete geçme zamanı gelmiştir. Çünkü bu gezegen ve onun doğası hepimizin mirasıdır. Tek bir dünya ve tek bir insanlık var! Gereken değişim gerçekleşmezse herkes kaybedecek. Değişim için yerinden oynatmadığımız tek bir taş bile kalmamalıdır. Seçenekler  dürüstçe, açıkça, önyargısızca ve akıllıca ele alınmalıdır. Bu gezegeni kaybetmemek için değişime yönelik tüm olanaklar araştırılmalı ve değişim gerçekleştirilmelidir. Değişimde mantık değil, sevgi belirleyici faktör olacaktır. Değişimin lokomotifi akıl değil, kalptir. Biz bu gezegeni sadece sevgi sayesinde kurtarabiliriz. Gecenin karanlığı seni umutsuzluğa maruz bırakabilir. Fakat biz şafağın umuduyla doluyuz.

7 Temmuz Dünya Değişim Günü kapsamında yapılacak kutlama programında Zumba Dans ve Değişim Nefes Çalışması yapılacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.