DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Duşakabin yaptırmaya karar vermeden önce ÇAPA DUŞAKABİN’E UĞRAMAYI UNUTMAYIN!

Duşakabin yaptırmaya karar vermeden önce

ÇAPA DUŞAKABİN’E UĞRAMAYI UNUTMAYIN!

Banyoların şıklığını belirleyen en önemli özelliklerden biri şüphesiz duşakabinlerdir. Banyolarını yenilemek isteyenler ÇAPA Duşakabin’e uğramadan duşakabin yaptırmaya karar vermeyin. Uygun fiyat ve üstün kalitesi ile hizmet veren ÇAPA Duşakabin, Kavaklı Mahallesi Şehit Oktay Gümüş Caddesi 133. Sokak No 16/B adresinde.

12 yıllık uzman deneyimi ile

Banyo dekorasyonunun en önemli parçalarından olan duşakabin seçimi için en doğru adres olan ÇAPA Duşakabin, kalitesi ve geniş ürün yelpazesi ile her zevke hitap etmeye devam ediyor. 12 yıllık uzman deneyimi ile her türlü banyoya uygun ölçüde duşakabin imalatı yapan ÇAPA Duşakabin uygun fiyatı ile de aile bütçesine katkı sağlıyor.

UZMAN KADRO İLE 12 YILDIR HİZMET VERİYOR

Yerinde yapılan keşif ve ölçü ile banyonuzun metre karesine uyan en uygun modeli size sunan ÇAPA Duşakabin aynı zamanda size en uygun seçimi yapmanızı sağlıyor. Ahmet Pak ve Ergün Çal ortaklığıyla 12 yıldır başarılı bir şekilde hizmet veren ÇAPA Duşakabin geniş hizmet ağı ile başarılı bir şekilde hizmet vermeye devam ediyor. Her ölçü ve modelde duşakabin üretimi yaptıklarını ve geniş ürün yelpazesi ile her zevke hitap ettiklerini belirten Pak ve Çal ortaklar, “Her bütçeye ve her banyoya uygun duşa kabinlerimiz mevcuttur. Ölçüm alma,  imalat ve montajı kendimiz yaptığımız için şu anda piyasa da en uygun duşakabin bizde diyebiliriz. 12 yıllık deneyimimiz ile yerinde keşif yaptığımız ve ölçü aldığımız müşterilerimize en uygun duşa kabini yapmaya çalışıyoruz. Bazen müşterilerimizi talep ettiği modeller banyolarına uymayacağı için kendilerini uyarıyoruz ve en uygun modeli tavsiye ediyoruz” dediler.

Duşakabin seçerken dikkat edilmesi gerekenler

Duşakabin seçiminde banyonun büyüklüğü ve şeklinin çok önemli olduğunu belirten Pak ve Çal ortaklar, “Küçük banyolar için büyük duşa kabinler hem dekorasyon hem de banyo kullanımı açısından hata olacaktır. Duşakabin seçimi için banyonuzun geometrik şekli ve alanının büyüklüğü çok önemlidir. Küçük banyolar için şeffaf malzemelerden üretilmiş kare duşa kabinler daha geniş bir görünüm sağlamaktadır. Büyük banyolarda ise dikdörtgen şekilli ve desenli duşa kabinler dekoratif açıdan daha doğru bir tercih olacaktır. Duşakabin yaptırmayı düşünenlerin bu konuda çok dikkatli olmaları gerekmektedir. Malzeme kalitesi tüm duşakabin parçalarında birinci sınıf olsa da iyi bir işçilik ile birleştirilmeyen malzemeler istenilen kaliteyi yansıtamayacaktır. Bu nedenle duşakabin yaptırmadan önce doğru araştırma yapmaları ve güvenilir kişilerden referans almalarını tavsiye ediyoruz ” dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.