DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Emeklilerin merakla beklediği bayram ikramiyeleri 5-9 AĞUSTOS TARİHLERİNDE ÖDENMESİ BEKLENİYOR

Emeklilerin merakla beklediği bayram ikramiyeleri

5-9 AĞUSTOS TARİHLERİNDE ÖDENMESİ BEKLENİYOR

Kurban Bayramı’na sayılı günler kala emeklilerin gözü bayram ikramiyesinde. Bayram masraflarını karşılamak isteyen emeklilere yatacak olan ikramiye miktarı ve tarihi araştırılmaya başlandı. bayram öncesi emeklilere ekonomik açıdan can suyu olacak olan bayram ikramiyelerinin 5-9 Ağustos tarihlerinde ödenmesi bekleniyor.

Emeklilere bu yıl toplamda 10. 7 milyar TL ödeme yapılacak

Geçtiğimiz yıl hayata geçirilen ve bu bayram 4. Bayram ikramiyelerini alacak olan emekliler merakla bayram ikramiyelerinin yatmasını bekliyor. Her yıl iki kere bayramdan önceki günlerde verilmesi öngörülen emekli ikramiyesinden SGK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklileri yararlanmakta.  Emeklilere bu yıl toplamda 10.7 milyar TL ödeme yapılacak. Ramazan Bayramı için ödenen ikramiyeyi 31 Mayıs’ta alan emekliler, Kurban Bayramı için ikramiyelerini Ağustos ayında alacaklar. Bu sene Kurban Bayramı 11-14 Ağustos tarihleri arasında kutlanacak. Buna göre de ikramiyelerin 5-9 Ağustos tarihleri arasında ödenmesi bekleniyor. Daha önce olduğu gibi yine biner lira olması beklenen ikramiyeler emeklilerin yüzünü güldürecek.

Kılıç, “Bayram ikramiyeleri emeklilerimize ekonomik anlamda büyük katkı sağlamakta”

Bayram ikramiyeleri hakkında düşüncelerini dile getiren Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Gölcük Şube Başkanı Ali Osman Kılıç, “ Emeklilerimiz merakla bayram ikramiyelerinin yatmasını bekliyor. Her iki bayramda verilmekte olan bayram ikramiyeleri emeklilerimize ekonomik anlamda büyük katkı sağlamakta ve bayramını daha rahat geçirmesine neden olmaktadır. Kurban bayramı ikramiyelerinin en geç 9 Ağustos’a kadar yatırılması bekliyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.